preco sa nema sancu na tomto fore nic zmenit a stale co sa riesilo sa nanovo v novych temach zaklada ? to ste naozaj vecsina s vas tak jebnute vypatlane nuly ?
21.14, 5. 8. 2014, odpovědětnazdaaar :)
21.12, 6. 8. 2014, odpověděttak prvy sa hlasi
15.35, 11. 8. 2014, odpovědětTAK SOM SA ROZHODOL, ze najvacsi primitiv na tomto fore som ja hahaha
20.23, 11. 8. 2014, odpovědětdo ci je primitiv ty kokot ? :) pozri jak si sprosty medzi peter a JTD si dal medzeru drbo ani ojebavat nevies. Naucim ta ? nebudes vediet ani ako sa volas taky budes vyskoleny
23.37, 12. 8. 2014, odpovědětomluvam sa vsetkym, ale za toto moze moja mama ze som taky jebnuty, hahaha
20.54, 14. 8. 2014, odpovědětkeby tu bola registracia neparazitovali by tu hyeny na nickoch. Zalozi si snvJTD
22.04, 15. 8. 2014, odpovědětKeby bolo toto forum moderovane,tak si ani nepipnes.jebko
18.09, 16. 8. 2014, odpovědětTY KOKOT SAK HO MODERUJEM JA JEBO ! to si si este nevsimol ? sak nic nevite seci uplne na hovno v hlavach nasrate, vypatlane jak holy skelet.
23.50, 16. 8. 2014, odpovědětModerovat mozes akurat to ked si doma lestis bukvicu pred fotrovcami.lebo keby to tu niekto moderuje, tak primitiv ako si ty si tu ani nepipne a uz neotravuj
9.20, 17. 8. 2014, odpovědět:) bukvicak skus to s vlastnym nickom aj ked mne to nevadi ak dufas ze ano a co sa tyka tejto stranky bud to raz bude forbidden 404 :) alebo na veky vekov ako je tym padom ak to niekto sleduje a mu to nevadi bud mu robi dobre ze takuto kurvaren pase, alebo je za to nech si kazdy povie co chce, ta druha moznost je vyborny prejav demokracie, takze ak by si to vedel pochopit tak zistis ze tu vnucujes svoju obmedzenost a sikanujes nech kazdy zere to co ty pises. Ak si si nevsimol ja tu prejavujem slobodu nazoru a nazor je pravo. Tak si napln scenar ktory si mi hodil na krk ako popisujes doma a budes mat problem vyrieseny lebo ak mas problem s niekym kto prejavuje svoj nazor tak si obmedzeny chudak.
0.24, 18. 8. 2014, odpovědětKeby mal trochu rozumu tak sa vies chovat a prejavit svoj nazor inym sposobom.no od vidlaka tazko sa dockat nejakeho nazoru, ktory ma aspom nejaky zmysel
8.26, 18. 8. 2014, odpovědětsvoj nazor prezentujem stylom vhodnym a hodnym tohoto fora, daj si iny nick vyzeras trapne pod mojim, tvoje debiliny mojmu jazyku nesedia a v zivote nebudem pisat nieco tak tupe a prasive ako ty.
20.42, 22. 8. 2014, odpovědět