Chtěl bych všechny upozornit na trasu ve směru Hradec Králové - Jaroměř, hlásej to pořád v rádiu, tvoří se tam přes den dlouhé kolony, frézují tam silnici.. Kámoš říkal že by to mělo být hotový tenhle pátek, ale nevím to jistě..radši si to zjistěte..a teď jsem zase slyšel od známých že se předělává hlavní kruháč v Hradci..zkusím zjistit jak to je..Jinak případná objíždka pro Moraváky a další je... v Býšti se dát doprava, dále směr Třebechovice, vyjede se v Jaroměři, tam pak doleva na HK..zkuste na to mrknout lidi, ať někde ty italský krásky neuvíznou :-) Klasika, u nás se kope nejvíc o prázdninách, omg...mějte se Lukáš
21.16, 18. 7. 2007, odpovědětRadsi ani nestras ... :-) ... tak budeme se spanilou jizdou cekat az do podvecernich hodin pro opozdilce :-)
21.33, 18. 7. 2007, odpovědětnj, nechci strašit, jen aby kluci nebyly překvapený...na Impulsu hlásili tak před 2 dnama, že se tam čeká až 2 hoďky...My to vzali pěkně přes Třebechovice a paráda... Je nějaký dopravní zpravodajství online s aktuálním děním na silnicích? O ničem nevím, zítra na to kouknu... A spanilá jízda by byla supr, a bude určo lepší k večeru, s menším provozem... Už se tak nějak přibližně ví, kam by se vyrazilo? :-)) A někde sem četl, že tam bude diagnostika za hubičku... Na kolik ta hubička příde? :-) čus
21.56, 18. 7. 2007, odpovědětMinuly vikend jsem jel smer Dvur Kralove a ty kolony uz tam byly. Mel jsem u sebe navigacku a u toho bazaru za HK jsem to strihl doleva, daji se krasne objet :o)
8.34, 19. 7. 2007, odpovědětjo jo ..unas v HK je dopraca naprosto desna..je tu tedka rozkopany kde co a je to fakt hruza
8.44, 19. 7. 2007, odpovědět