Zdravim vsechny. Pred nekolika lety jsem byl majitelem 156 2.0 TS a byl jsem nad miru spokojen. Moje pozdejsi rozhodnuti vedlo ke koupi brava hgt se kterym jsem taktez velmi spokojeny. Nicmene okolnosti me donutily poridit vetsi vozidlo, respektive vice reprezentativni. Alfa 166 je podle meho dobrou volbou i z hlediska financniho. Ale k veci. Rozhodl jsem se poridit jtd ale mam dilema jestli poridit starsi mene vykonou, jelikoz prosazuji nazor ze mene elektroniky je lepsi a nebo vykonnejsi 20v techniku. Mate skusenosti se zivotnosti a cenami servisu u techto motoru? A jeste posledni otazka... nemel jsem moznost svezt se v zadnem jtd, neni to moc lenoch? Diky za precteni, popripade za odpovedi a rady. Omlouvam se za diakritiku, na mobilu to nebudu vycvakavat. Hgt je na prodej. Zajemci se ozvěte.
14.40, 27. 2. 2015, odpovědětvozil som sa na 2.4 jtd 129 kw ale to islo nenormalne a velmi pekny zvuk tiez to ma no lenoch to nieje urcite na 166
18.23, 27. 2. 2015, odpovědětJak mam chapat to nenormalne?
0.17, 28. 2. 2015, odpovědětTo znamena ze motor spiel ako divi velmi pekny zvuk no parada
16.34, 28. 2. 2015, odpovědět