Zdravím příznivce Alfy.Prosím o radu:Přijel jsem k benzínce nabral palivo(natural),ale pak už jsem nenastartoval.Napadla mě spásná myšlenka odpojit baterku a počkat asi 10.min.Auto naskočilo bez problému neděje se to často ale není to poprvé.Vyměnil jsem snímač kliky i na diagnostice jsem byl ta bohužel nic neukázala.Díky za typ
16.17, 6. 4. 2015, odpovědětpromerit a chyby odstranit
19.46, 6. 4. 2015, odpovědětdíky za odezvu.dnes jsem se posunul dál 3x děhem hodiny auto stagnovalo.Teplota vyleze na 80C a auto zhasne a že si umí vybrat místo(křižovatka).Nechám 10min vychladnout pak naskočí dokud se zase nedosáhne 80C.Na diagnos.chyba snímače teploty chladiče jestli jsem si to dobře zapamatoval.Má s tím někdo zkušenosti?
20.57, 7. 4. 2015, odpověděttak vymen cidlo teploty u termostatu a uvidis
5.56, 8. 4. 2015, odpovědětAhoj měl sem obdobný problém a bylo to čidlo snímačé klikového hřídele. Jak mi teplota vylezla na 80C tak auto zhaslo,nechal sem to schladit a zase jelo a tak pořád dokud sem to čidlo nevyměnil. tak to skus ahoj
10.23, 8. 4. 2015, odpovědětprosim, kym reagujete na dotaz, precitajte si poriadne co dotycny v dotaze pise
11.56, 8. 4. 2015, odpovědětKoukni na relátka pod krytem před baterkou. Relé který spíná palivový čerpadlo se dost zahřívá, teplem se může přerušit obvod a po schladnutí se zase spojí a motor chvíli běží. Taky jsem ho už měnil.
17.48, 8. 4. 2015, odpovědětdíky čerpu z vašich rad a to je asi účel tohoto tlachání.Vyměnil jsem všechny relé u baterie naštěstí zdarma(když máte kamarády) a diagnostika stále hlásí chybu na 1.okruhu ventilátoru nepřipojen,přesto ventilátor přes klimu spíná a propojení ventilátoru(odpojení ventil.a propojení jakýmsi odporem fungovalo)jestli to dobře popisuji.V pondělí jedu k super elektrikáři tak snad toho zakopanýho psa najde.Určitě napíšu třeba to někomu taky pomůže.Díky
22.05, 11. 4. 2015, odpovědětked ty neštartuje, ked je teplý, vtedy ty zhasne kontrolka motora, alebo svieti?
11.24, 13. 4. 2015, odpovědět