Ahoj.S těžkým srdcem prodám svého miláčka Alfu 156 2,4 JTD (129 kW) jménem Adéla.Rok v. 2004 facelift, sedan, stříbrná barva,najeto 230 tis.PO VELKÝCH INVESTICÍCH: letos komplet výměna přední nápravy včetně tlumičů, nová spojka včetně dvouhmotového setrvačníku.Ve 150 tisících jsem měnila řídící jednotku,turbo i všechny vstřiky.Auto vlastním od roku 2007 a jako žena jsem s ním jezdila šetrně a pravidelná údržba byla samozřejmostí.Průměrná spotřeba 5,9-6,2 l.Moc bych si přála,aby se dostala do rukou správného alfisty.Fotky zašlu na vyžádání mailem.Iva
19.40, 26. 7. 2015, odpověděta co cena?
17.46, 27. 7. 2015, odpovědětAhoj.Omlouvám se za pozdní odpověď, ale byla jsem v zahraničí. Cenu si vzhledem k investicím představuji 79 tisíc, ale vím jaké jsou ceny ojetých vozidel, takže jsem ochotna jednat i o ceně nižší. Jinak odpověď vtipálka o sešrotování mě přivádí na myšlenku zda mám vůbec šanci svoji Alfu prodat? Nemáte někdo zkušenost s prodejem Alfy? Když mi odešel setrvák tak mi dost lidí říkalo, že jediná ekonomicky rozumná věc je auto rozprodat na díly. Mě se to dost dotklo, protože nikdo z nich nebyl příznivce italských aut a já měla pocit, že to říkají jen proto, že mají rádi německá auta. Na silnicích jezdí hromada starších Alf než mám já a mnoho starších aut i jiných značek, třeba staré Fafority či Felicie, takže jsem nemohla pochopit, proč bych měla nechat rozřezat své milované auto, které vypadá stále dost hezky a i v dnešní době vypadá neotřele. Navíc mám pocit, že sedanů a s tím motorem 2,4JTD po faceliftu v republice moc není. Vždyť mi ho tehdy bývalý manžel sháněl rok a půl a nemohl ho sehnat. Nemohla jsem si ani vybrat barvu. Musela jsem brát co je. No ale po investici 60 tisíc všem dávám za pravdu, že prodejem jen prodělám. Auto jsem inzerovala 2 týdny a ozvaly se mi jen autobazary. Přitom v tuto chvíli nikdo jiný stejné auto neprodává. Já byla s autem spokojená. Úžasný výkon motoru a přitom tak malá spotřeba a dost lidí se za ním ohlédlo. A spolek alfistů je úžasný. Vždy když jsem jela utahaná z práce a pozdravil mě úplně cizí řidič Alfy, tak mi to neskutečně moc zvedlo náladu. Poslední dobou zdravily i řidičky. Moc všem děkuji. Přítel při svém zaměstnání není moc doma, chtěl pro mě nové auto bez údržby a tak se domluvil s mými rodiči a za mými zády mi koupili Oktávku. Já rebelka a všední koncernové auto. No a jelikož nemám garáž a dcera je ještě na řidičák mladá a stejně pro začátečnici by tak silné auto nebylo vhodné, proto jsem se rozhodla Alfu prodat. Myslela jsem, že by mohla někomu dělat tak velkou radost jako mě. Technická je tam do roku 2017. Zkusím ji dále inzerovat. Třeba se někdo ozve, jen doufám, že ne hodně mladý klučina, co ji za měsíc rozfláká. Dík za odpověď. Iva
19.25, 9. 8. 2015, odpovědětKdy mi dáte 10 000kč tak vás toho zbavím!!
20.45, 27. 7. 2015, odpovědět