Tak jsem měl včera tu čest svést se v Brere! To auto je jak designerskej kousek tak skvělá technika v jednom! Kdy si do toho člověk sedne, sešlápne plyn a slyší tech 6 válců je to nepopsatelnej pocit! Nehledě na to, ze jsem byl všude stredem pozornosti... Posadil bych do toho kadýho remcala co haní alfičky, at vidí co je to porádný svezení!
5.31, 8. 8. 2007, odpovědětJo Brera je Brera je to skvost! měl jsem tu čest se taky povozit, i hned zároveň v nisanu 350Z, vzhledově má pochopitelně Brera o hodně navrch, je to pořádnej kočár, jak zvnějšku tak uvnitř, rozhodně vzbudí víc pozornosti na ulici, Podvozek je bombovej, jak ta umí vyjet ze zatáčky a jak se naskládá do zatáčky! drobný ale bych měl k motoru, ten nisaní se mě osobně zdál lepší, leč i tak Brera je Brera. trochu mě chvilka mrzelo že na toho nisana ztrácí dechu, zrovna takový auto jako je Brera. přeci ji chvilku trvá než se princezna rozhoupe. a nezmohla se ani při počádný cihle na plynu, ale zas i přitom kouři co dostala seděla jak přibytá ten její podvozek je fakt bombovej. její zákus po výjezdu ze zatáčky....
7.48, 8. 8. 2007, odpovědět