Zdravím. Potřebuji poradit. Mám možnost koupit: AR156 1.8 T.S., rv.v 99, najeto 99.000,-Kč, ABS, AirBag 4x, Převodovka manuální, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, Rádio přijímač/mgf, Servo, Šíbr elektrický, Pohon přední, Dělená zadní sedadla, El. Okna, El. Zrcátka, Otáčkoměr, Světlomety přídavné, Tónovaná skla, Vyhřívaná zrcátka, Výškově nastav. sedadla, Pneumatiky, Lehce havarovaná zadní část vozu (na středek kufru, zmuchlaný nárazník, víko kufru - nové v ceně). Plně pojízdné - mohu poslat fotky, potřebuji poradit, na kolik by vyšla oprava a zda cena vozu odpovídá. Předem díky. Vítek
13.57, 10. 8. 2007, odpovědětČau,nestojí ta Alfa v Praze na Petřinách(černá)?
15.37, 10. 8. 2007, odpovědětNee - jinde
6.26, 11. 8. 2007, odpovědětJá bych do toho nešel.Počítej jen nárazník 3000,lak nárazníku,zadního čela,víka kufru + sem tam nějakej rozstřik a máš to dalších 10k.Teď nevíš co všechno je ještě navíc v háji.Musel bys kouknout do kufru jestli není shrnutá podlaha kufru dopředu - ta rána na zadek se přenese přes rezervu dopředu a tam se to pak zlomí.Takže bych okouknul podlahu kufru,výfuk,zadní nápravu.Jestli to dostalo ránu na výfuk,tak se dá předpokládat že je zohýbanej a že praskla i hliníková nápravnice,protože do ní narazí zadní tlumič.Prostě to chce pod to vlézt a skouknout,ale podle mě se to nevyplatí obzvlášť když nemáš žádnou jistotu o stavu dalších věcí (motoru,náprav atd).Může se taky stát,že to dáš dohromady a pak ti začnou další investice.
3.27, 11. 8. 2007, odpovědětJá bych do toho taky nešel, tedy za tu cenu ale flakni sem fotku, třeba to tak nevypadá jak píšeš. Ale rozhodne jakmile bylo auto jakkoliv ťuklé nedej na to. 156 mají měkkou kastli a stím souvisí další.... pošli mi foto na Adam006@seznam.cz
10.23, 11. 8. 2007, odpovědětnabizím ty moji alfu 156 rv,1998 najeto 110000km výbava aibag 4x ,převodovka man,asr,imobilizér,centrál na do,servo,el okna zrcátka,otáč.,mlhy,tonovaná skla,klima,vyhřívaná zrcátka barva modrá azuro,nová tk +emise cena 101000kč tel602664989
0.14, 13. 8. 2007, odpovědět