Ahoj Alfisti, s těžkým srdcem jsem se rozhodl pustit svou dlouholetou lásku do světa. Bohužel ji téměř nevyužívám a nemám to srdce ji nechat bez využití. Pevně věřím, že někoho zaujme a budu mu poslušně sloužit tak, jako mně. Prodávám svoji černou 156, kterou mám 6 let a za celou dobu mne nikde nenechala a nikdy nezklamala. Valnou dobu, to znamená 5 let byla byla garážovaná, ale musel sem přepustit místo v garáži otci :/. Rok výroby je 2002, první registrace vozidla byla v Německu. Motor vozu s obsahem 2,4 JTD s výkonem 103 kW. Kola jsou 17" origo paprskové hliníky na letním pneu 205/45, pro případného zájemce by byla k dispozici i sada zimních kol 15" taktéž origo AR hliníky s gumami. Výbava: ABS, 4x airbag, kožený interiér, kožená sedadla MOMO, loketní opěrka, manuální klimatizace. Elektrické stahování oken, elektricky nastavitelná zrcátka. Venkovní teploměr. Nájezd 138 000 km. Kupoval jsem ji s nájezdem 77 000 km a do 54 000 servisování v ALFA ROMEO originál servisu. Servisní knížku mám plně k dispozici. Na Alfě mám zabezpečovací zařízení Magicar. Veškeré výměny provozních kapalin a jednotlivých dílů mám zaznamenané. Cena vozu je 59 900 Kč. Budu rád, když se s dotazy ozvěte buď mailem, nebo na tel. čísle 606 284 054
18.18, 12. 6. 2016, odpovědět