Zdravím ve spolek, pořídil jsem si úplně náhodně AR 156 poface 1.9 JTD 103 Kw a prozatím jsem spokojen....ale nějaké mouchy se samozřejmě najdou-mám najeto již přes 230 tis km takže to není žádná leštěnka-a co jsem se tak dočetl tady i jinde tak to auto je celkem kasička...Chtěl jsem se zeptat kde nakupujete díly a kde servisujete...Já mám třeba dobrou zkušenost s autoCardo, oproti kelly nebo elitu jsou ceny mnohdy poloviční jenže né vše je tam dobře popsané a nechci řešit posílání špatného dílu zpět a podobně. Jinak první mechanik co jsem zkoušel mi řekl že Alfy nedělá-že to nechce zkazit,nemá s nimi zkušenost tak prý ne. Jinak ze závad klasicky termostat ukazuje jen 70 stupnů a z podvozku jdou nelibé zvuky ale zatím se mi nepodařilo identifikovat zda jde o čep,silentblok nebo ložisko... ten termostat-lze vyměnit před barákem-jedna se pouze o vyndat,zandat ? Origo kola jsou tedy R16, jezdíte někdo na R15 anebo R17? Sháním plechíče na zimu rozteč je tedy 5x98 nemáte někdo na prodej? Jo a jěště mi něco teče zpod motorového prostoru-fridex to není tak bud servokapalina anebo olej-z vany to zřejmě nebude takže těšnění pod hlavou-má někdo nebo řešil podobný problém? Díky Cody.
13.49, 5. 10. 2017, odpovědět