zdravim ma niekto skusenost s problemami za studena pri v6 ? sviecky nove, cievky ok, vahy dve skusane aj tak za studena hned zdochne alebo ked mu cukam tak sklbavo ide do otaciek. Falosny vzduch vylucujem. Dostal som sa logicky uz len k RJ preletoval som nejake potencialne studene spoje zrazu problem odisiel no dalsie dni sa zase objavil. Mam tusenie ze tieto alfy mali problem s RJ- Bosch ME 2.1. Mam skusenost s stilo 1,6 netaha nejde do otaciek striela atd, vymenil som tam jeden integrovany obvod a problem odisiel. V stilach sa tieto RJ odhukavaju lebo su rovno na motori umiestnene ... V mojej 166 moze byt RJ problem ale nechcem inu ale tuto opravit. V com bude problem to netusim. Reflash vnimam ako docasne riesenie. Any ideas ?
20.46, 17. 4. 2019, odpovědětk tomu delikatesa ak nepritiahnem dobre stupel na nadrzke chladiacej zmesi tak voda s celej nadrzky zmizne do 10km, alebo do rana ak auto stoji, no leaks nikde netecie pod auto chladic novy ... auto sa prehrieva na 105 stupnov v zacpach nie hned ale prehreje.
8.28, 18. 4. 2019, odpovědětbud ste vsetci tak sprosti ze to neviete alebo jazdite na tych traktorovych vergloch jtd
9.37, 22. 4. 2019, odpovědět