Volám sa Božena, žijem v meste Levoča, toto je dôležitý odkaz pre tých, ktorí potrebujú úver. počas pandémie bol môj podnik zatvorený. pretože Slovensko zaznamenalo vysoký počet vírusov. po pandémii som hľadal online, aby som získal úver. Kontaktoval som veľa spoločností, niektoré mi vyzbierali peniaze, žiaľ, kredit mi nikdy neposlali. dostal som strach a som unavený. stratil som nádej na získanie úveru. Pred pár týždňom som videl ďalší príspevok od Emilie o katolíckej žene menom Annie, čítal som, že táto žena je pravdivá a skutočne dáva za pravdu. najprv som sa veľmi bál kontaktovať spoločnosť kvôli mojej predchádzajúcej skúsenosti. len minulý týždeň som poslal svoju žiadosť na adresu info.annie_finance0@yahoo.com, moja žiadosť bola schválená. Obchodnú zmluvu som podpísal s ich právnikom do 24 hodín 60 000 eur bolo prevedených z Talianska na môj bankový účet na Slovensku. prosím dávajte pozor, aby ste nekontaktovali falošnú spoločnosť online. správna spoločnosť, na ktorú sa môžete obrátiť v prípade finančných problémov, je info.annie_finance0@yahoo.com kontaktujte túto spoločnosť teraz
5.29, 3. 12. 2023, odpovědět