Ahoj, mám problém s klimoškou, na kompresoru klimatizace a v jeho okolí se mi objevuje zelená kapalina - úředpokládám, že je to chladící médium z komprsoru klimatizace. Jde to nějak přetěsnit, nebo je v hajzlu kompresor? Díkes...
20.08, 28. 8. 2007, odpovědětchce to novej kompresor, kdyžtak napiš jeden mám
22.25, 28. 8. 2007, odpovědětZa kolik bys ho prodal?
20.01, 29. 8. 2007, odpovědětMěnit kompresor kvůli těsnění je cypovina. Dá se vyměnit jak hřídelové těsnění, tak i těsnění příruby přívodní a výstupní trubky. Nezapomenout v případě úniku kompresorového oleje na jeho doplnění a hlavně správnou viskozitu. Nutno rovněž vyměnit filtr dehydrátor. Pokud jsi někde z okolí Karviné, či Ostravy, klidně se ozvi.
7.07, 29. 8. 2007, odpovědětChladící medium je bezbarvé, pouze se přidává UV detekční kapalina pro snadnější zjištění úniku.
7.09, 29. 8. 2007, odpovědětA kdyz je chladici medium bezbarve, tak co se mi to tam objevuje za kapalinu je to takova svitive zelena sra...ka....?
20.00, 29. 8. 2007, odpovědětPřečti si i druhou část mé předchozí odpovědi. :-)
20.35, 29. 8. 2007, odpovědětTu jsem četl, ale když jsem auto před nedávnem kupoval, tak mi v servisu doplňovali to chladící médium a o ničem takovém se nezmiňovali...:o)Jakože by tam přidávali nějakou detekční kapalinu...
20.43, 29. 8. 2007, odpovědětahojte ,Mám taky problém s klimatizací kontrolka svítí sepne to je to slyšet kompresor se netočí,Je po něm? nebo něco jiného poradíte diky..
15.42, 5. 9. 2007, odpovědětMůže být špatná spojka, nebo i seklý kompresor.
23.30, 5. 9. 2007, odpovědětAhoj, předem upozorňuji, že sem laik a vim o tom prd, ale já měl problem takový že mi do kompresoru nešel proud, byl přerušenej nějakej kabel či co, asi jsem ti moc nepomohl,ale za zkoušku nic nedáš. Jo a taky sem mel vsechno prázdný, tak esi treba nemash medium bo olej v kompresoru, tak to muze byt taky problem.Držím palce.
0.03, 6. 9. 2007, odpovědětnebo mas fuc medium, takze jednotka nepovoli sepnout kompresor, zjisti si , zda tam nejake medium vubec mas - ufouknutim pres ventilky, pak bych resil elektro
10.49, 6. 9. 2007, odpovědětčaute,potřebuj vyndat kompresor klimy. Neni tam někde na trubkách nějaký uzavření,aby mito všechno neuteklo,když povlim trubky?
17.48, 4. 9. 2014, odpovědět