Ahoj mám 156 jen chvilku a jest tu první problém - zničeho nic přestaly chodit přední el. okna. Pojistky jsou v pořádku, na PC takz žádný problém. Nevíte kde hledat? Jo a sháním "mřížku" od průduchu ventilace - pravé zadní (mezi sedačkami) Je tu někdo z Ústí n.L. a okolí kdo by poradil dobrý servis? Předem díky za rady. Vítek
16.56, 2. 9. 2007, odpovědětčau Vítku. Večer když jedeš autem,svítí ti ty tlačítka na okna? Jestli ne,tak tam nejde proud. šel bych po kabelech a skontroloval pořádně ty pojistky.
17.07, 2. 9. 2007, odpovědětTak to se večer podívám, dík za tip, ty pojistky mě kontroloval i kámoš autoelektrikář (ale moc mu nevěřím :-)) a prej jsou OK, kouknu zda svítí ty tlačítka - mohl by bejt špatnej kontakt či vypadnout kabel....uvidíme
17.13, 2. 9. 2007, odpovědětno, pokud to nejde stahnou zadnym tlacitkem na ruznych dverich, problem bych hledal spis na jejich spolecnem jmenovateli - centralnim boxu
15.37, 3. 9. 2007, odpovědětpro grapesc.cz - podsvícení tlačítek svítí pro JiVi: centrální box? Kde hledat - vo co jde ?? :-) Díky za radu. Vítek
16.18, 3. 9. 2007, odpovědětTak výsledek: Někde mám zkrat, resp,. velkej odpor na vytápění zadního okna a zadní okno je napojené ještě s p předními el. okny na pojistku "servise" kterou to vypálilo. No takže el. okna mají dvě pojistky :-) Kdyby měl někdy někdo podobný problém. Čau Vítek
9.13, 15. 9. 2007, odpovědětKdyž mně nefungovalo levý zadní okno a vynechával reproduktor, měl jsem špatný kontakt v zásuvce s bajonetovým zajištěním. Zástrčku jsem několikrát rozpojil a zapojil a bylo po problému.
18.47, 16. 9. 2007, odpovědětAlfičky jsou na pojistky skvělé, mají jich hromadu a různě poschovávané.....
15.13, 19. 9. 2007, odpovědět