Zdravím pánové,mám jtd bez klimy,mam menší problém,auto se zahřeje ale z ventilátoru jde pořád chladný vzduch,neví někdo v čem by mohl být problém?
15.55, 5. 9. 2007, odpovědětHele asi blbost....ale máš v chladiči vodu?
16.13, 5. 9. 2007, odpovědětŠáhni si na hadice co jdou v motorovém prostoru do topení v kabině. Pokud jsou horké(samozřejmě až po zahřátí motoru), a teplo přesto nejde, máš špatnou mísící klapku, resp.její ovládací servomotor. A nebo potom řízení servomotoru (Ř.J. klimatizace).
23.29, 5. 9. 2007, odpovědět2,4 98.Tak dnes to aj mne niejak blblo.Raz mi fukal tepli vzduch a raz studený nevie niekto poradiť?
16.32, 7. 3. 2009, odpovědětTO jo urcite mas spatnou ridici jednotku klimy kdyz jak pises mas auto bez klimy :) Asi ti jen nefacha klapda pro prepinani teploty.
18.36, 7. 3. 2009, odpovědětMne robi to ze ked sa motor zohreje tak auto kuri pekne do tej doby ked to vytocim tak 3500 - 4000...zacne fukat studeny vzduch alebo ked idem po dialnici vkuse tak 300 km tak musim mat ovladac tepla na max. aby to aspon ako tak kurilo...tepla voda do radiatora ide, mne z toho vychadza len regulacia teploty.
11.00, 8. 3. 2009, odpovědětJá měl podobnej problém, akorát mi to zase furt topilo, což bylo dost nepříjemný, když venku bylo 35°C, v autě pak 60°C a i přes vyplou ventilaci na mě furt fičel horkej vzduch;-) Chyba byla v motůrku ovládajícím mísící klapku.
8.21, 9. 3. 2009, odpovědětkde najdem ten motorcek
11.37, 9. 3. 2009, odpovědětTen motůrek je zprava středovýho panelu, jsou tam dva a na teplotu je ten spodní, přístup je k tomu pěkně na hovno, ale když vyndáš přihrádku spolujezdce a ten koberec z boku pod nohama, tak se k němu dostaněš aspoň natolik, abys poznal, jestli se hejbe, když změníš teplotu na ovladači, jinak pokud možno nevyndavat dokud nevíš jestli je vada v motůrku nebo ovladači, jelikož ovladač máš venku hned, ale ten motůrek je o nervy. Ale jinak když píšeš, že máš verzi bez klimy, tak je dost možný, že nemáš motůrky, ale jenom táhla a ty občas praskaj, takže na to mrkni a uvidíš jak dál.
13.38, 9. 3. 2009, odpovědět