Tak Alfu si nekoupim,stacilo mi kdyz sem videl ze nejde koupit samostatne koupit cep ale musi se koupit s ramenem ,ktere stoji i 3000 kč :(
6.11, 12. 9. 2007, odpovědětHmm.. neverim, ze existuje auto, ktore je podla tvojich predstav... asi Skoda 120 L :(((
8.03, 12. 9. 2007, odpovědětMáš naprostou pravdu. Další důvod, proč by sis měl koupit Folcwágna je ten, že na vrakovištích je na Alfu málo dílů. Prože se nekrade.
8.22, 12. 9. 2007, odpovědětŠvára má od novoty Audi Q7 a nyní má najeto 30 tis. a na garanční prohlídce mu již měnili celou přední nápravu. Takže máš asi pravdu, že Alfa je šmejd a ostatní jsou na tom tak dobře.
9.04, 12. 9. 2007, odpovědětMusí se umět hledat...Já měl obě ramena na pravej přední bok za 2500.. Jako nový, od chlapa co dělá s alfama.. Není to o tom, že mrkneš na origo díly a řekneš si to je na hovno...Něco je na alfu levný, něco ne.. A jaký auto je dneska levný, co se týče dílů a údržby.. Musí na to bejt šišky, pokavaď chceš jezdit. A je pravda, že ani němci nejsou neomylní. Serou ty auta pod tlakem aniž by je měli pořádně odzkoušený... PS: najdi auto který jede jako alfonz a vypadá stejně sportovně a elegantně, v podobný cenový relaci...těžkej úkol, aspoň pro mě:-D
16.34, 12. 9. 2007, odpovědětpro bartanet.tgnet.cz:a nebyl by kontakt na toho chlapa?nemůžu sehnat sání na 1.8TS rok 98 díky :-)
16.45, 12. 9. 2007, odpovědětALFA - OMEGA PRŮCHA SERVIS ITALSKÁ VOZIDLA ALFA ROMEO FIAT LANCIA +420777857022 aaa.alfa@seznam.cz Byl jsem s ním spokojenej, poté co mě prodal ty dobrý ramena, má zkrátka bouraný alfy a prodává díly..Do té chvíle než mě narychlo poslal klasika hliník na alfu, za litr, ale zapomněl na to, že ho někdo otřel o obrubník a tak sem do něj musel dát ještě 500 za vyrovnání.volám mu, on že mi dá příště slevu.Poslal další zboží,ale sleva nikde, prostě klasickej českej vychcanej obchodníček. Už od něj tedy neberu, ale poslal vždy vše,co slíbil. Př.: oba přední airbagy + ŘJ-6500kč tuším,to de... Vyzkoušej, uvidíš...:-)
18.57, 12. 9. 2007, odpovědět