Mam poblem, kdyz pridam plyn na volnobeh, tak mi z vyfuku jde cerny kour a vyletaveji v nem saze. Pri jizde se z motoru ozyva pravidelny ton, ktery s otackami nabira na intenzite. Najde se nejaka dobra duse, ktera mi poradi cim to muze byt, prosim .....
18.18, 12. 9. 2007, odpovědětmělo by to být turbo, ale nejsem si jistý
7.08, 13. 9. 2007, odpovědětdika
17.11, 13. 9. 2007, odpovědětNo nevím,ale turbo píská vždy a se zvyšujícími se otáčkami je to pískání ne víc slyšet,ale spíš na vyšším tónu nebo jak bych to správně přiblížil.Čili je to více písklavější.Já mám zase problém,že když se někdy dostanu s otáčkami pod 2000ot/min a přidám plyn,tak to nejede a z výfuku jde kouř jako z Avie.Buď musím přeřadit nebo znáčknout spojku a přidávat a ubírat plyn,než se to chytne.6e bvy váha vzduchu?Mám 1.9 Jtd 81kw s chipem na 103kw.Nebo může to dělat EGR ventil?
17.50, 13. 9. 2007, odpovědětto kdo chopoval na 103kw? to je nejaka blbost prinajmensom
17.55, 13. 9. 2007, odpovědětBlbost to není,protože to čipoval Sarkan.Musel by jsi v tom jet.A myslím,že Sarkan je dostatečná záruka.
17.58, 13. 9. 2007, odpovědětNa brzdě jsem nebyl,Marku,ale vím jak jezdilo 81kw.Jinak si myslím,že Sarkan by neměl zapotřebí někomu něco nalhávat.A taky nejsem jediný spokojený uživatel.Z většího okolí jsem,ale mrhat pěnězmi,pro mne teda zbytečně,se mi zatím nechce.Raději bych teď vyřešil ten problém co mám.viz.můj příspěvek výše.Nevíš zhruda,čím by to mohlo být?Já vím,zajeť na diagnózu,nech si změřit potenciometrem atd.Ale věřím,že když se bude něco měřit,tak na sviňu bude vše šlapatjak hodinky.
20.46, 13. 9. 2007, odpovědětCivilní auto má každý jiný vlastnosti,jde o to kdo s tím jezdí.Dávat na brzdu je hovadina.Chip je dobrej když se to umí.Údaje o výkonu ale nevím, kam na to ty lidi choděj? S tou poruchou to chce diagnostiku,jinak se zblázníš.
23.29, 15. 9. 2007, odpovědětnapada me taky turbo,delalo mi to neco podobnyho ale po prehrati v lete a vubec to netahlo,myslel sem ze sem ho odpalil,nebo tak ale po case to bylo zase ok, APROPO 81 kw alfa 1.9jtd nema,serie je 77kw,81 maj motory Tdi od koncernu VW
20.14, 10. 1. 2010, odpovědět