Zdrávím...hele lidi mam v plánu si koupit Alfinku...myslím,že ideální obsah je 1.8. Mno jak jsem se díval na ty spotřeby,tak v tom strašné rozdíly nejsou. Ale mužete mi trošku poradit na co si při koupi davat pozor?? Dík za odpověd
12.53, 23. 9. 2007, odpovědětUž se to tu mnohokrát probíralo. Zkus to tu vyhledat.
17.15, 23. 9. 2007, odpovědětZpozorněl bych u auta po tuningovým šílenci, který ho postavil na nízkoprofilový kola, namontoval brzdový kotouče s větším průměrem atd. Pokud s takto upraveným automobilem jezdil např. v Praze, bude mít nejspíš velikou vůli v zavěšení kol a motor taky nebude asi v nejlepším stavu, protože tento "závodník" svoji Alfu neustále testoval v maximální rychlosti a všemožně ji trápil ve všech režimech jízdy. Taky bych zpozorněl u týpka, co si jakýmkoliv způsobem zvyšoval výkon motoru, on to bude uvádět jako přednost toho auta, ale já bych se raději poohlédl po jiném, trvanlivějším.
20.32, 23. 9. 2007, odpovědětJj,díky za názor...každopádně si koupím Alfinku,ale nejspís nijak nedělanou,a co budu chtít si zkusim udelat sám...
15.49, 28. 9. 2007, odpovědět