V hore spomenutom autoservise, cely nazov: Leo Klestil - SAKP Autoservis Auto Stangl (Zubri - CR). Som si na jar nechal robit moju fifinku (Alfa Romeo 156). Dal som si vymenit tlmice(mal som vlastne), opravit starter a nastavit geometriu. Popri tom mi vyrovnali stab. rameno ktore ide vyrovnat rukami vo zveraku ... a vymenili tycky stabilizatora. Za tuto proceduru som zaplatil 9300 Kc !!! Ten ZMRD ! si tam nauctoval 15h prace po 380kc/h ! ZA jednu tycku chcel 800Kc (tolko nestoji ani origo) a za pastorok starteru si vypital 2500 Kc. Novy starter od Bosh-a stoji 4500Kc v maloobchode ! Normale sa mi snazil tvrdit ze geometriu robili 3h heh ... to asi mali mechanici obe ruky zlomene a honili si pero pri tom. Takze panove, kto ste z okolia Valasskeho mezirici, Zubri sa vyhnite veeeelkym oblukom. V odkaze na zaciatku prispevku je navod na opravu strateru, vcelku jednoduchy ukon. Klestil mi tvrdil ze pri tom musel narievat vyfuk lebo tam zavadzal, to je naozaj zaujimave lebo zvody su na opacnej strane. Robil mi geometriu na zadnej naprave, zadne gumy ktore boli nove su pomaly na odpis a geometriu musim robit znova, predne su v poriadku. Prednej napravy sa ani nedotkol ale nechal si ju zaplatit!
11.48, 24. 9. 2007, odpovědět