Chlapi u spolujezdce na prave strane sedacky je cervena dioda a za boha sem neprisel na co tam je, u ridice neni? Co to muze byt?
18.48, 26. 9. 2007, odpověděttak to vím naprosto přesně!!! Máš auto skládačku nebo lopatu!!!
19.01, 26. 9. 2007, odpovědětNo cervena dioda na boku sedacky znamena vyhrievanie sedacky. Ked svieti,tak hreje,ale to asi vies. Ked to soferova nema,tak jedna z nich bola menena,a nieje povodna. U spolujazdca by si mal mat aj v lavom prednom rohu pod sedakom vypinac,na to vyhrievanie...
19.04, 26. 9. 2007, odpovědětJe to AR 156. Aha tak ja se zkusim podivat pod tu sedacku na to vyhrejvani... Ale je divny ze by ridicova byla menena... Sou v kuzi a opotrebeni obou dvou priblizne odpovida... Zkusim se podivat i pod tu ridicovu sem zvedavej, protoze o vyhrivani mi nikdo nic nerekl...
19.22, 26. 9. 2007, odpovědětMate někdo skušenost s opravou vyhřívaní sedačky? mě to nehřeje :( ale kontrolka normalně svítí.mam to v kuži.r.v.98
19.23, 26. 9. 2007, odpovědětTo: Michal Farkač : Nemusela byt menena soferova,mozno nemas vyhrievanie,a niekto zhanal spolujazdcovu,a zohnal len nejaku s vyhrievanim,a nezapojil to. Pozri ci spolujazdcova funguje. Ked hreje,tak si ja myslim ze bola menena soferova,a vyhrievanie je nezapojene...napis co si nasiel.
20.02, 26. 9. 2007, odpovědět