Mam takový problém že mi nejdou vyhřívíní sedaček dioda normalně svítí ale nehřejou.Mate někdo skušenost s opravou?sedačky mam v kůži a r.v.98.Nebo aspoň radu zda to jde nějak proměřit atd.. Dík.
23.18, 27. 9. 2007, odpovědětVyhřívání sedaček je obyčejný odporový drát, takže ti ze sedačky musí jít 2 dráty a ty musí uzavírat el. obvod. Takže sedačku buď prozvoníš v případě malého odporu nebo na ní naměříš něco ohmmetrem. Pokud nic nenaměříš tak drát je v nějakém bodě přerušený. To musíš sedačku rozčalounit a vyndat topnou desku, tam najdeš přerušený drát, který spájíš a můžeš zase topit
10.46, 28. 9. 2007, odpovědětMám r.v. 2002, najeto poctivejch 180tis. Sportpacket, vyhřejvaný MOMO sedáky který samoszřejmě nehřejou. Kontrlka se normálně rosvítí a sedačky se neohřejou ani po patnácti kilometrech. To mi jako chcete říct že maj životnost cca150tis. km nebo4-5 let ? Pak buďto rozkuchat sedačky a nebo prostě netopit ? Nemůže být problém v něčem jiném než v přerušeným kabelu ? To by přeci ta kontrolka nesvítila, a že by byly prasklí obě dvě ? Díky za názory-rady. Čus
18.21, 18. 11. 2008, odpovědětNikdo nic ?
20.35, 18. 11. 2008, odpovědětPřečalounit ?! Tak to jsi odvážnej. Do toho bych nešel. Teda jestli neni jiný řešení tak to ať se jdou kluci Italský fakt už bodnout, to tam to vyhřejvání ani nemuseli dávat,když to má životnost pár let. Já ty sedačky mám takřka netknutý, nepopraskaný,nepoškrábamý takže se mi snima nic dělat radši nechce. To to fakt nemůže beýt v ničem jinym ?! To tady všichni co maj auto starší pěti let a moj tyhle MOMA tak jako nehřejou ? Jestli jo, tak to už je fakt k posrání!
21.28, 18. 11. 2008, odpovědětmal som taky isty problem ako vy. diody svietili ale nevyhrievalo. sedaciu cast som odcalunil aby som sa dostal k samotnemu vyhrievaniu. ja som mal zle termostaty na oboch sedackach. termoatat som vytiahol zapojil napriamo. zapnem vypinac a hreju a vypinacom si ich aj vypnem ked mam dost teplo...
21.29, 18. 11. 2008, odpovědětA je tam hodně špatnej přístup k tomu termostatu ? V jakejch místech se asi nachází ?
21.34, 18. 11. 2008, odpověděthele chtěl sem se zeptat, mam alfu kratce, takže jak poznam, že sou vyhřívaný?? zespodu do nich jde nějakej kabel, ale tlačítko sem nenašel, ani diodu. a ještě když na ně někdy sednu tak v nic něco cvaká(pravidelný cvakot) a když vypnu klíček přestane to, někdy to přestane i počas jíždy...poraďte, děkuju:-)
22.51, 18. 11. 2008, odpovědět