Zdravim. Mam problem se studenym startem u 156 2.0TS. rv 1998 Vždy má motor tendence tak prvni minutu až dvě chcipnout a kolísají otáčky. Motor nereaguje na sešlápnutí plynu. Dal jsemm nové svíčky ale nepomohlo to diagnostika nic nehlásí. Kdyby náhodou někdo z vás měl obdobný problém již za sebou, byl bych strašně rád podělil-li by se se mnou o řešení. Dík
14.39, 4. 10. 2007, odpovědětja mam taky uplne stejnej problem ted to pujde ke znamymu do servisu uz se tady o tom dost psalo tak mu dam vsechny moznosti at to projde snad to pak bude v poradku pak dam kdyztak vedet
13.23, 5. 10. 2007, odpověděttoto iste mam aj ja hlavne ked je teplo v zime mi to neroby neviem co je tomu ale ked niekto to bude vediet nech to sem da ja mam 156 1.6 ts 1997 diki
13.49, 5. 10. 2007, odpovědětSnad bys nechtěl, aby ti motor TS hned po startu běžel v provozním režimu, to by byla nejlepší cesta k jeho zničení. Je samozřejmé, že motor hned po startu "nejede", protože se musí napřed pořádně promazat ve všech mazacích místech a prohřát, aby se upravily veškeré vůle. Motor je chráněn proti přetížení studeného motoru elektronikou a to mnohé majitele, zvláště 2.0TS rozčiluje a snaží se tento "problém" odstranit a zvětšit tak nebezpečí poškození motoru. Já si myslím, že se někdo pokoušel upravovat výkon nyní tvého automobilu a výsledkem je stav, jaký tu popisuješ.
18.39, 5. 10. 2007, odpovědětVýkon nikdo neupravoval... jsem druhý majitel. Koupeno v ČR a ten prědemnou byl padesatnik a měl na tom zahradku... takze tuning no nevim - každopádně dík moc všem za reakce
13.40, 6. 10. 2007, odpovědět