Zdar Chlapi, tak mi dnes zas*anci zlodějský opět vykradli auto, (nechápu mimo bundy :(,radia na kazety!! bez panelu ukradli i prasklý sluneční brejle a pytlik žvejkaček :-/, asi hodně velký ubožáci..) každopádně sem si dnes nechal vyndat táhla, ale zůstává zaslepení zámků, poradí mi někdo jak a z ceho to udelat? Pak bych měl ještě dotaz jak na to ty zku**ence upozornit, že to už neni tak lehký a at radsi dou o dům dál? Páč když se tam budou snažit dostat pres kliku jako obvykle tak mi neco znicej :-( napadli mě nějaký samolepky (alarm a podobný bullshity), nevíte kde takový samolepy sehant? Díky moc. Petr
20.42, 7. 10. 2007, odpovědětZaslepené zámky a od sikovek sežvejkaná klika úplně stačí.
21.05, 7. 10. 2007, odpovědětDíky za info kejml, cili mash za to, ze pokud budu mit vorvanou kliku, tak se na to kuci vybodnou, jo? Bohužel nemám ty zámky zaslepený, cili kuci cikánský nevědí že už to není jako v samoobsluze. Btw sem asi naivka, ale mel jsem za to, že za kazetový !! radio bez panelu nedostanou ty zas*aný šmucky nikde ani kačku tak se na to vybodnou a voni ne..:-( Prosím všechny o info kde přijít k zaslepení zámků.Díky moc.
21.36, 7. 10. 2007, odpovědětnepujde to klikama . vezmou kamen a pujde to oknem ... :-D, kdyz se chteji dostat dovnitr, tak se tam proste dostanou
12.05, 8. 10. 2007, odpovědětJe to stejně účinné jako samolepka od alarmu. Zaslepoval mi to Venca155 kolečkem z nerezového plechu. Já jsem na ruce chabrus, tak jsem to nechal někomu, kdo se jimi dokáže uživit.
21.43, 7. 10. 2007, odpovědětMno já sme taky levej jak šavle - i když sám sem si odstrojil 2.dveře a nastrojil zpět, což je u mě slušnej výkon, táhlo mi už vyndaval kamarád,ale to zaslepení neuměl, zatím tam fouknu nějaou samolepku bo tak.
21.49, 7. 10. 2007, odpovědětMne to tiez zaslepoval Venca155. Ale vies co ti skurvenci zlodejski chceli urobit? Niecim trieskali po klucke a mierne ju aj ohli...teraz tam mam fugu asi 5 mm...a ryhy od uderov...Bud zacalo auto hukat, alebo to vzdali...Mam tam aj alarm aj diery su zaslepene a toto, ak by sa im to podarilo, by bolo uz tretikrat co by mi alficku v Prahe vykradli.
22.22, 7. 10. 2007, odpovědětAle jednoznacne si tam daj namontovat alarm a daj to zaslepit.
22.24, 7. 10. 2007, odpovědětAhoj, no přesně, ten alarm to bude chtít..ale to je zas dalších 3-4 litry :( na to že to auto není moje (mám pučené od kámoše , co je v USA na rok) sem už do toho nasypal pěknejch pár peněz ...:-((((
23.04, 7. 10. 2007, odpovědětVybrali tady někomu tímto způsobem alfu co měla originál alarm?Nebo to všechno byly auta bez alarmu?
3.38, 8. 10. 2007, odpovědětAhoj, já jsem bez alarmu. Vyndavat radio?? peklo, kazdej den dvakrat vyndavat a nandavat .by mi z toho jeblo ..resením bude zesik pod sedacku a k tomu iPod bo jiná empetrojka a bude klid, z přístrojovky budou trčet jen dráty. Btw má někdo takto vyřešeno? Díky za info
10.56, 8. 10. 2007, odpovědětMám to vyřešeno havarijním pojištěním a pojištěným autorádiem Sony.
11.07, 8. 10. 2007, odpovědětKejmpl, mám pocit že havarijní je na prd při vykradení auta, řešil sem to s policajtama a myslím že se nevztahuje, na radio stopro ne. Pojištěný radio je sice ouk, ale stejně ti zničej dveře, přistrojovku nebo okno, lepší je tam nemít nic.:(
14.41, 8. 10. 2007, odpovědětMáš špatnou pojistku, nebo pojišťováka, nebo sis nechal nakukat ptákoviny. Mě Alfu vykradli cca 10x, na havarijní jsem to dával 4x a vždy zaplatili komplet od skla, zámků, přes rádio, airbagy, roletu kufru až po dětskou sedačku. Vždy v pořizovacích cenách podle účtenek, případně podle faktury ze servisu.
17.31, 8. 10. 2007, odpovědětNad tím jsem už taky přemýšlel.jenže zesík se mi zdá pod sedačku moc velkej,musíš k němu natahat kabely,nějak na něm regulovat hlasitost,nemá obvykle ekvalizér atd..Navíc se připravíš o rádio pokud není přímo v ipodu.Zadalší bys musel ten ipod připojit na originální anténu,protože uvnitř by asi moc kvalitní příjem neměl.Mno a jinak ráno rádio zasunu a připojim konektory-otázka 30 sekund a večer ho stejně vytáhnu.Pořád lepší,než mít okýnko rozbitý a nebo dojebaný dveře.A rádio co má m je taky na kazety,ale těm šmejdům je to jedno.Oni vidí rádio tak ho prostě vezmou a je jim jedno,že ho za rohlem hodí do popelnice.Jsou to vymaštěnci,jednoduchý lidi co tohle dělaj.Tak po nich nechtěj aby se vyznali v rádiích)))
13.00, 8. 10. 2007, odpovědětA taky jsem ho nevytahoval,ale teď nejsem pořád jako na trní.určitě se to za tu námahu vyplatí.Vždyť tam teď dej další rádio a schválně jak budeš v klidu spát.Ono ani tak nejde o rádio za pár Kč,ale že ti způsobí škodu za pár tisíc a máš s tím hafo práce a zbytečně strávenej čas.Já odpojil i lanko od kufru a otevírám ho jen centrálem přes odskok.Když se nějakej parchant bude chtít dostat do kufru,tak ho musí vypáčit,jiná možnost není.Ale nejspíš ho napadne prohrábnout ho přes vyklopenou opěrku v zadní sedačce.Ale tam sáhne a má hošan smůlu - pak už neodejde - čeká tam za tou dírou past která toho kripla uloví:))))
13.07, 8. 10. 2007, odpovědětPast :-) doufám že ho to parchanta ošklivě skřípne, ale počítám, že bude mít kumpána, tak aby toho 2. xindla z toho nedostal a nerozmlátili ti auto - to chce kombinaci s GSM alarmem a pak zase dávej velký bacha, jistě znáš úsloví o kryse zahnaný do kouta, auto za kudlu v břiše nestojí...Btw mě občas blbne centrál, takže odpojit lanko od kufru a podelá se ti centrál a je načase začít shánět těžkej kámen nebo trubku..:(
14.44, 8. 10. 2007, odpovědětJinak já už vyndavám celý rádio,ta chvilka mě nevytrhne a mám klid
3.38, 8. 10. 2007, odpovědět