Tak jsem přezul nu fungl nové zimáky a Alfice mi táhne doprava....mám změřenou geometrii i vyvážené kola a stále to tahá vlevo - mohly by to způsobovat pneumatiky ? ? ? Díky za odpověď
21.54, 7. 10. 2007, odpovědětVše zkontrolovat znovu a hlavně se rozhodnout kam to táhne. :-) Pokud nemáš špatné řízení - vůle, bude to spíš geometrii, než pneu. Předpokládám, že jsi pneu nekupoval u vietnamce. :-))
7.59, 8. 10. 2007, odpovědětZjistíš jednoduše jestli to je gumama.Přehoď přední kola mezi sebou a uvidíš jestli to potáhne do prava tak jsou to gumy.Ségře se stalo to samý s novýma gumama.Včera jsem je přehodil a už víme odkud vítr vane...
8.22, 8. 10. 2007, odpovědětSkus tie gumy nahodit na inu alfu a hned zistis ci su to gumy, lebo predpokladam ze stare uz nemas.
8.34, 8. 10. 2007, odpovědětMám nové Falken 205/60 R15 a přehodit mezi sebou nejdou - mají směrový dezén...Ale předtím než jsem je nazul, tak to jelo perfektně rovně. Geometrii mi měřili na laserové stolici - vše o.k. Ještě zkusim přehodit přední do zadu a naopak...no uvidim...jinak je pošlu asi na reklamaci. Díky za rady :)
14.34, 8. 10. 2007, odpovědět