Čau všem, jsme čerstvý majitel AR 156 1,6 ben. rok 99 a začala mě ta moje kráska zlobit. Problém je v tom, že když se při studeném motoru rozjíždím a více přidám plyn, jde slyšet. že válce přeskakují a auto se dusí a škube, po chvilince opět táhne. Při zahřátí auta tento problém mizí (aspoň jsme to nepocítil). Moc prosím o nějakou radu. V čem může být problém?? Díky
14.07, 11. 10. 2007, odpovědětMám 156 2.5 V6 dělá mi to taky, ale válce tobě ani me nepreskakují, jen to špatně krmí, já to neřeším, proč pokud jdeš na plyn opatrně a hned tomu nešpalpeš není problém ne? Bohužel čím to je se jen domnívám. Špatná lambda, zasraný vzduchový filtr ale může to být něco uplně jiné
14.36, 11. 10. 2007, odpovědětDíkes za info, ale určitě tomu na "krk" nešlapu tak hodně, ale když se chceš rozjet do prudšího kopce tak prostě tomu prostě musiš přišlápnout. A když se Alfonz začne dusit a kuckat není to nic příjemného, navíc mám strach ať to nemá dopad na něco jíneho:(. Jinak jsem velice spokojený. Každopádně díky
15.44, 11. 10. 2007, odpovědětJo a navíc kdyby to špatně krmilo tak by to dělalo pocelou dobu jízdy ne???
15.59, 11. 10. 2007, odpovědětto nemáš tak úplně pravdu za studena jede motor na jiný režim aby se promazal a prohřál tak řj ho nepustí do otáček. Tak bych já šel po čidle teploty, pak po vzduchovým filtru, váha vzducha a nakonec Lambda. Myslím že se trefíš hnsd v první věci. Bobin
16.25, 11. 10. 2007, odpovědětahoj mam 18.TS a dela mi to to same vzduch.filtr menim vzdy s olejovym filtrem...a svicky mam nove tak nevim....
0.37, 12. 10. 2007, odpovědět