Zdravím chlapi, tak mi tento týden už podruhý vykradli auto (teda nevykradli, nedostali se dovnitr),ALE ty zasraný zmrdi mi urvali obě kliky a jednu si odnesli(???? - bojím se že si chtěj ty kurvy udělat klíč a ukrást to celý - co vy na to??). každopádně vyndání táhel se mi silně nevyplatilo :-( řešili ste ž někdo něco podobnýho? Plz o info (pojišťovna, policajti atd..)Díky moc.
12.07, 13. 10. 2007, odpovědětNo a pro co tam lezli?Rádio,nebo o co jim šlo?Řeš to alarmem,neměj tam rádio-vytahuj ho a žádný jiny věci co by stály za to ukrást tam nenechávej.Nic jinýho mimo vysokýho napětí zavedenýho na kliky na to asi neexistuje.
16.26, 13. 10. 2007, odpovědětCuz, no právě, radio a veškerý věci co nebyly přibytý a měli cenu si vzali minulej pátek! Vůbec nechápu o co jim šlo..asi Airbag bo nevim... na hovno to je.
16.32, 13. 10. 2007, odpovědětChce to alarm a k němu připojit tohle http://www.anikbit.cz/cz/aktivni.htm Já to mám v plánu,ale až na jaře.Na ty kliky nepomůže asi nic-jedině jim dát nějak najevo,že se jim nevyplatí ty kliky ničit.Ten vybavovač a alarm je dobrej,ale to když už se spustí alarm,ale to už máš stjně kliky zničený(((
16.39, 13. 10. 2007, odpovědětStrawberry, to je hustá záležitost ten plyn, ALE počítám že v tom autě nebudeš moct 3 tejdny být, matně si vzpomínám, že to někdo známej zkoušel nastříkat kesr do auta a musel ho mít tejden vetrat nez se v nem dalo být, no nic, zatím ten alarm a pak se uvidí. K posrání to je každopádně. Btw sem hodím link na fotky jak mi to auto dojebali, aspon na to budete připravený, až se něco podobnýho stane někomu z Vás, já měl vošklivej šok:-( jednu věc nechápu, proč ty debilové rvali kliky (bůhví jak dlouho) a nevzali šutr a nerozbili okýnko??? S tou pojišťovnou doufám budu mít taky štěstí. Policajty musíš volat dycky předpokládám?? Díky Petr
0.44, 15. 10. 2007, odpovědětTutově airbag.
21.00, 14. 10. 2007, odpovědětPojišťovna mi zaplatila všechno - opravu s neznačkovém servisu, díly z vrakoviště, novou autosedačku. A to celé několikrát.
21.01, 14. 10. 2007, odpovědětA ukradli ti ten pytel,nebo o co jim šlo?Já to vyřešim tak,že tam dám jiný šrouby - nejspíš hvězdičku s čepem uprostřed.Pochybuju,že by si nosili celou sadu nářadí.Budou na něco připravený a jak jim to nepůjde,tak to nechaj bejt.Navíc s houkajícím alarmem jim to na klidu nepřidá.Podobnejma šroubama jsem už přimontoval repráky,tak doufám,že je nějakej šmejd nečórne((((
1.21, 15. 10. 2007, odpovědětCuz, no jak jsem říkal, Alfice si tentokrát udržela počestnost a ty svině se nedostali dovnitř, čili airbag je zatím na svým místě. To je velmi chytrý s těma spešl šroubama, jsem úplně levej an ruční práce, kde takový šrouoby můžu koupit? Můžeš mi dát typ? Když tak mi prosím hoď info na mail. Nejvíc se bojím toho, že když se dovnitř nedostanou normálnětak vezmou cihlu a budu minus okýnko. No nic, pevně doufám že ho u toho jednou chytnu. P.S.dneska sem viděl jak dodávka sejmula ožralý úkáčko (nic moc se mu nestalo), dávejte chlapi bacha, počítám že řidič bude mít problémy, ožralý úkáčko na silnici, neožralý úkáčko v na silnici :-( trošku offtopic, ale co...
1.34, 15. 10. 2007, odpovědět