Viem ze je to mimo diskuse .Ale chcem sa vas spytat.. Rozmyslam nad kupov alfy romeo 156 1.9 JTD.. Velmi sa mi paci . Ale paru ludia mi hovorili ze su dost kazove..POtom niektory hovoria ze su kazove rocniky starsie ako 2001.. . Preto vy ktory taku alfu vlastnite..Napiste mi ci sa oplati ich kupovat.A ci by ste sa pre jich kupu rozdohli aj dnes,, Dakujem velmi pekne
16.37, 17. 10. 2007, odpovědětNo presne to iste sa stalo aj mne pred kupou Alfy Ze sa bude kazit a podobne zvasty ale zatial nic okrem spotrebnych veci ako brzdove dosticky vymena rozvodov po kupe, filtre (palivovy, olejovy a vzduchovy ) Motor JTD nema problemos ale ked uvazujes tak iba 85 kw a vyssie lebo konikov nikdy nie je dost. Ked si raz sadnes do Alfy tak si ju zamilujes na cely zivot
17.05, 17. 10. 2007, odpovědětPetrisko a aky mas rocnik ?
21.29, 17. 10. 2007, odpovědětNajviac sa z ALFY smejú tí čo ju namajú.Závidia.A vždy sa jej pozerajú do výfuku a to ich sere.A k tým ročníkom,je pravda že evolúcia býva väčšinou lepšia,u 156ky sa to bere asi od faceliftu interiéru(pal.počítač...)ked boli zavedené technické inovácie(lepší stabík,brzdy lucas...)ja mám 2003 JTS,na nej 50tis.km.Len rozvody,olej,obloz.brzd,benzin,benzin,benzin......
16.48, 18. 10. 2007, odpovědětKaždého kto ťa odhovára sa opýtaj-a koľko álf si mal?žiadnu,ale počul som.V mojom meste zije jeden taraj na jednej doje---nej a všade len tára a tára.Aj mne každý vravel-sú to cárachy,veď poznám jedného....A vraj horší je už citrón,ale ak by aj,aspoň dačo.Alfa ťa musí zobrať za srdce,a nedaj sa,srdce ťa povedie...cuore sportivo...
16.55, 18. 10. 2007, odpovědětja mam tiež 156-ku 1.9JTD r.v. 1999 a nedal by som ju za nič na svete...odkedy ju mam nepoznam lepšie auto...a tiež mi vraveli že alfa...čo to za šrot a kazive a bla bla...ale ako bolo psomenute každy len počul nik ju nemal...ja snou nemam žiadne problemy...samozrejme iba prevozne...ael to maš u každeho auta...ale nič vyrazne...olej...gumy...rozvody...po tyhc 1000kach kilometroch napravy...ale vobec sa mi nekazi...takže za nič na svete by som ju nedal...
16.20, 22. 3. 2009, odpovědětJJ-tak jak píše Kubobiker-jdi za hlasem svého srdce!A chovej se k ní podle toho!Líbí se ti její tvary-láká Tě? Zaposlouchej se do zvuku jejího srdce,dopřej si s ní jízdu-a už nebudeš chtít jinou!Ano-je chvílemi kapku vrtošivá a vyžaduje péči.Ale ta odměna!Kdo nezkusil-neví o čem je řeč!!
20.58, 22. 3. 2009, odpovědětjá mám 2,4jtd r.v.99 a nemůžu si ju vynachválit, taky mě odrazovali jak bude poruchová a jak bude žrat a v pohodě, jezdím bez problémů a jezdím obvykle do 7l/100km.
20.58, 22. 3. 2009, odpovědět