Rozmýšlam nad kúpou 156-tky...ten starší model do 2001 myslím. Čítal som už vela článkov a 156 a neviem si o tom aute vytvoriť nazor. Prosim vas o seriozne informacie ohladom 156-tky 1,9 jtd alebo pripadne s ktorým motorom by to bolo to prave. Dik
12.47, 19. 10. 2007, odpovědětTady žádný seriózní informace nehledej,to postrádá logiku.Je to asi tak,jako by jsi se ptal fanoušků fotbalovýho klubu,jestli je ten klub opravdu tak dobrej aby mělo smysl mu jít fandit a nebo naopak by jsi se jich ptal,jestli je tak špatnej,že máš zůstat u toho svýho.No co myslíš,že by jsi se dozvěděl?
12.53, 19. 10. 2007, odpovědětJJ souhlasím, tydle dotazy sou fakt zcestný.. A navíc je plno recenzí na 156, jen chce hledat...Já mám 156(2000) a nemůžu si stěžovat, má to mnoho skvělejch přívlastků to auto a nenapadá mě moc negativ..Každý má pro a proti..Už tady bylo psáno:je to prostě kus od kusu..Alfa je mé první auto a ta značka je pro mě kultovní záležitost...Nejen pro mě...
13.54, 19. 10. 2007, odpovědětTiež si myslím,ale na druhej strane si utvorí predstavu.Neviem len,čo je to za týpek,chce sa alfou baviť se vším všudy,alebo si kupuje len auto.Alfista to berie tak ako to je.A je to tak,že je chybný názor "alfa je zlá!?"Ja som mal doteraz VAG group,podotykam NOVE a po 18mesiacoch som to vymenil za jazdenu 156ku,a zatial noproblem,len ten pocit je iny,lepsi,rychlejsi,silnejší,krajší,srdcovejší....A su tu este "frantici",takže keby aj zla urcite nie najhorsia.PS.Určite benzin!
13.59, 19. 10. 2007, odpovědětNad alfou a konkretne 156 uvauzjem uz pekne dlho. Mam teraz renault espace 2,9 V6 benzin/plyn. Ako proti autu nemozem povedat jedno zle slovo az na ten motor...zere ako svina a vykon nic moc...ide mi o to ze alfu si raz kupim..len neviem pre aky motor sa mam rozhodnut tak by som rad vedel vas subjektivny nazor
14.27, 19. 10. 2007, odpovědět