Dobrý den přeji, sleduji váš fanclub poslední dobou celkem často a tudíž se musím taktéž pochlubit. Mám přítele, který si koupil Alfičku před dvěma lety od jednoho příjemného pána z Německa, o autíčko se pěkně staral, žádné škrábance ani nic podobného. Poprvé, co jsem viděla naší holčičku jsem oznámila příteli, že si okamžitě dělám řidičák a budu řídit jen já. Je mi 18let, tudíž nemohu mluvit o tak velkých zkušenostech, řídila jsem ale už pár značek a musím vám všem říci, že po naší holčičce příjde další ... Miluji to auto, každý její detail, každou škvírku, barvu, zvuk ... a dokonce se i usmívám, když ji leštím obličej :D (což některým příjde dost ujetý) ... ale já bych jí už za žádnou jinou nevyměnila. Tak vzdávám hold všem fanouškům a majitelům ALFY ROMEO 156 !!! :-) Máte vkus s velkým V
16.27, 23. 10. 2007, odpovědětJu a ještě jsem chtěla říct, že ta pěkně namydlená, stříbrná alfa romeo 156, 2,4 JTD která jezdí po Mostě a zdraví všechny Alfy okolo ... jsem prosím já :-)
16.32, 23. 10. 2007, odpovědětno vidis, aj jaj mam striebornu 2,4JTD, takze ked dakdo uvidite striebornu 2,4JTD na 17kach toorach zdravit alfiiinky v Bratislave-to som ja:D, veronika mas fajn vkus
18.26, 23. 10. 2007, odpovědětAj ja mám striebornú, dobrý výber :-)))
20.41, 23. 10. 2007, odpovědětProniň, ale Alfa musí být červená :) Jinak jezdím po Teplicích a okolí tak snad někdy ti odpovím na pozdrav :)
21.40, 23. 10. 2007, odpovědětLaVeronique: a až tě v Mostě pozdraví černá 1.8TS tak to jsem já... :-)
22.13, 23. 10. 2007, odpovědětto ALL: dámi a pánové, strieborná už višla z módy. Po tom, čo 80% VW group & Skoda nahodila striebornú fasádu :)
10.49, 24. 10. 2007, odpovědětA prave proto mam lak Fantastic Azuro :) .Jinak musim snad vsechny az na par vyjimek=hlavne zeny... pochvalit za opetování pozdravu.Diky a zdravme se dal !
22.37, 24. 10. 2007, odpovědětJá mám taky Azzurru,zatím jsem potkal jen 2 stejné barvy,kdysi směrem na Prahu,mezi Jenčí a Hostivicema,ale dotyčný mě zdravil rukou maximálně vytaženou z okýnka,že jsme si skoro plácli :) Navíc na naší barvě můžete zkoušet,jestli maj lidi sklon k barvosleposti,už pár mi jich tvrdilo že to vidí jako zelenou.Řekl bych že jsme vzácnější rozhodně než černá a červená :)
10.16, 26. 10. 2007, odpovědětTaky se hlásim k modrý azuro.Je to správně blue velvet.Je to nádherná barva,Chtěl jsem taky červenou nebo černou,ale ta modrá azzuro je prostě úžasná a k nepřehlédnutí narozdíl od červený,černý která splývá s davem.Přecijen čevenejch/černejch aut jsou mraky.Navíc v červený zanikaj zadní červený světla,v černý pro změnu ty gumový lišty na náraznících který dokreslujou vzhled.Prostě tahle modrá je skvělá.Snad jsem neviděl hezčí barvu na 156.A to neříkám jen protože jí mám:-)Jinak Praha.Možná jsem to u těch hostivic byl já,občas tam jezdim.Je to dost pravděpodobný pokud jsi viděl modrou azzuro:-))
22.05, 26. 10. 2007, odpovědětPane jo, to jsem moc ráda, že jste někteří odepsali. Mám z toho radost. Akorát nemohu souhlasit s tím, že stříbrná neni IN, každopádně i mně se víc líbí červená, či černá. Nicméně, psala jsem, že jsem autíčko nevybírala já, ale přítel. Pro KOVÁRNU - tak to je paráda, ale po Mostě jezdí víc černých - aj v kombíku. Ale zdravím všechny, to je fakt. I když tu jezdí nějaké pako s totálně zasviněnou alfou a to je teda strašné, jak s ní zachází. Takže toho snad jako jediného nezdravím :) Ale už i někteří v Mostě začali zdravit a neklepou si na čelo, pokaždý když zdvyhnu packu a mávám :) je to hezké, když mě někdo předběhne a pozdraví ... mám z toho hezký pocit. Protože neznám jiné majitele různých značek, že by se zdravili tak, jako my :-) Paráda.
23.03, 24. 10. 2007, odpovědětHolka,ty by si si mala sadnúť na kávičku s Klárkou (viď nedávna kopa reakcií) a vydiskutovať si to s ňou.jedna z vás nemá pravdu,nechcem ukazovať prstom,ale ty to nebudeš.Dúfam len,že ste trafili na dobrý kus,nech elán neopúšťa.Česť značke!
9.16, 25. 10. 2007, odpovědětAha, nehodlám někomu vyvracet názor o tom, že je alfa špatná. Mohla zrovna narazit na model, který opravdu nějakou závadu má. Nicméně já nehodlám někomu brát jeho názor. Každej jsme přeci nějakej, nebo né? :-)
12.30, 25. 10. 2007, odpovědětto: LaVeronique - Tak vidím, že jsme na tom podobně, Alfu jsem si koupil asi před rokem a půl a zdravím skoro každého ... pár AR156 potkávám a ze začátku mi nikdo neodpovídal, ale musím říct, že si už asi zvykli a pozdrav opětují... Takže chápu tu tvou větu: Už i někteří začali zdravit a neklepou si na čelo... Všechny AR156 zdraví dago
10.57, 26. 10. 2007, odpovědětmám hráškově zelenou metalízu a ještě jsem druhou takovou barvu neviděl. Večer ale vypadá jako stříbrná,takže lidi si to občas pletou. A zdravím vše,co má hada s křížem ve znaku.....
11.13, 26. 10. 2007, odpovědětAž tě v Kroměříži pozdraví černá 156 SW tak sem to já :-)
12.13, 26. 10. 2007, odpovědětaž někde uvidite stat červenou 156 na špalkách tak jsem to já protože furt nemůžu sehnat na zimu normální kola!!! :-)
12.18, 26. 10. 2007, odpovědětstříbrná 17ky kola Holešov zdravím všechny tak doufám že se alespon s někým potkám
12.38, 26. 10. 2007, odpovědětJsem z Prahy 8 Ladvi a zrovna asi tak pred tydnem jsme vedle sebe projeli - dve krasne AR 156 Fantastic Azuro a zdravily jsme se tak vehementne ze bylo opravdu stesti ze zrovna nikdo neprechazel nebo pred nama nejel :)
21.32, 26. 10. 2007, odpovědětAlfisty zdraví a zdravit bude červená bordó metalíza 2.0 T.S. z Litoměřicka
21.41, 26. 10. 2007, odpovědětPred dvema dny koupena, dnes uz i s vlastni SPZ! Stribrna 156 2,0 TS z Brna! uz sem jednu Alfu v protismeru potkal, ale nestihl zareagovat tak napodruhe se snad polepsim!!!
23.24, 26. 10. 2007, odpovědětTaky zdravím. Od soboty koupená 2,0 TS Sportwagon červená na 17", sportpacket III.
22.27, 1. 11. 2007, odpovědět