Ahoj, Alfu 156 mam 4 dny, takze jsem naprostej zacatecnik a mam dva dotazy. Nesviti me leva predni parkovaci zarovka, nicemu to moc nevadi, ale na palubovce to signalizuje kontrolka, ze nejaka zarovecka ja KO a rad bych se toho zbavil. Akorat jsem moc nepochopil jakym zpusobem rozdelat predni svetlomet. Na vymenu potkavacich svetel a dalkovek jsou vzadu takovy dva otocny kryty, ktery odstranim a zarovka jde vymenit, ale u te malinke prakovaci (nebo obrysove jaxe spravne nazyva) nemam sanci? mate nekdo zpusob jak to rozdelat? druhej dotaz, docetl jsem se, ze kolisani otacek muze zpusobit spinava skrtici klapka... tak jsem se ji vydal cistit, bohuzel jsem ji ani nenasel, natoz vycistil :-) Predpokladam, zue vzduchove potrubi s vahou vzduchu mam, ale kam se schovala ta klapka?? Diky za info ;-)
20.28, 27. 10. 2007, odpovědětPokud ju nejsi schopen najít tak se ani nepouštěj na její čištění. Tu parkovačku vyměníš přez krytku na potkávací, prostě tam jen strč ruku, je tam takové plastové držáček přez který to v pohodě vytáhneš.
20.38, 27. 10. 2007, odpovědětbez do toho... ja taky neumim ani stahnout okenko a chystam se na to :-D
23.39, 13. 4. 2008, odpovědět