I když mi srdce pěkně bolí, jsem nucen oznámit všem, že moje nádherná kráska a předevšim velká láska je na prodej. Červená Alfa Romeo 156 2.0TS , SportPaket II, 114kW / 155PS, rok 1998, v naprosto perfektnim stavu, ABS, servo, 2x airbag, automatická klimatizace, el. ovládání oken + zrcátek, špičkové radio JVC - CD/MP3, litá kola "17" (225/45 R17), nástavce prahů, anatomická sedadla s vysouvací stehenní opěrkou, volant a řadicí páka v kůži, obložení v karbonu, najeto orig. 162tkm, servisni kniha samozřejmosti, výměna rozvodů ve 152tkm, olej a další pravidelné kontroly, kompletne delane brzdy , v soucasne dobe prezuto na zimu, uplne nove pneu 185/65 R15 + plechove disky + originalni kryty kol. Upřednostňuji prodej nějakému fandovi Alfy Romeo ,kde bude o ni dobře postaráno, před bazarem. Fotky můžu poslat na mail. Cena za auto 120tis. obuté na zimu nebo 130tis i s kompletnim obutim na "17" kolech (mohu je prodat i samostatne s podlozkami). Dávám přednost rychlému a serioznimu jednání, ale o ceně smlouvat nebudu - auto je ve výborném stavu a pod cenu ho vžádném případě prodávat nebudu, už takhle mě mrzí, že ho musím z rodinných důvodů prodat. Zdravím všechny Alfíky. Cuore sportivo!
15.58, 1. 11. 2007, odpovědětNic v zlom ale pri troche stastia za nu dostanes 100tis. Tiez som chcel predat moju 1.8 rv99 a realita je taka ze za cenu 125 tisic sa mi nikto ani neozval, v bazare mi ponnukali max 95tis, co niesom ochotny akceptovat, takze ju planujem vyladit do maxima (aj ked toho moc netreba) a po 4 rokoch ju darujem sestre k promociam. Vtedy uz bude mat hodnotu tak 35tis.
18.04, 1. 11. 2007, odpovědětnazdar uz dlho uvazujem nad tym si kupit alfu. Som jeden z tych ktory ju uvidel a na prvy pohlad sa zamiloval.. tak by som bol rad ak by si mi zaslal teda tie fotky a dal by som ti vediet .. teda ked pises ze sa o to aj tak staraas
14.58, 3. 11. 2007, odpovědětahoj igore, posli mailovou adresu, fotky tam budes mit hned, jinak moje adresa - jirivokurka@seznam.cz
18.23, 3. 11. 2007, odpovědětklikni n igorovo nick a objeví se ti adresa,přece :-)
22.21, 3. 11. 2007, odpovědět