chci se jen zeptat myslite ze studenz nezahraty motor napr.kdyz je spatnz termostat ma vliv na spotrebu paliva???dik
17.32, 3. 11. 2007, odpovědětano má.protože když otvírá dřív,než nějakých cca 95'C má za následek,že motor není dost ohřátý a motor víc žere... Je to celkem logický. čím studenější motor je,tím je vyšší spotřeba. Ale bacha. Já byl na diagnoslice a může se stát,že motor má vyšší teplotu,než ukazuje teploměr ve voze. U mě to je cca 10-15'c míň na budíku
17.42, 3. 11. 2007, odpověděts tou teplotou mas pravdu u me to je to same...teplomer mi ukazuje min nez je opravdova teplota.ja jen ze jsem vymenil termostat tak jsem zvedav jestli klesnu o nejakej ten decilitr min :))))
17.43, 3. 11. 2007, odpovědětČau, mate pravdu ale to je bohužel bolest našich krasavic že to ukazuje o něco min.ještě jsem se nesetkal s takovou u které by to sedělo (aspoň v realnem rozmezí). Proto mame pocit,že jezdime s podchlazeným motorem, ale kdo byl na diagnostice tak se to da lechce zjistit.
23.35, 3. 11. 2007, odpovědětPřesně tak, v kabině mi teplota vyleze při jízdě mezi 50 a 90 a víc ani ťuk, jen když jedu ve městě, tak se drží na 90. Měnil jsem termostat za nový a je to pořád stejné.
9.41, 4. 11. 2007, odpovědět