zdar kluci. Včera jsem byl u kamaráda na výměně čidla otáček a zhrozil jsem se.jaká je tam koroze. To kluci italský vůbec nepodchytili. U středového panelu je liška jak svině . Musím to co nejdřív udělat. Jak jste to vyřešili vy? Co je na ošetření nejlepší.co tam mám dát za sračku,abych to zastavil? Hlavně mi nikdo nepište,že tam nic nemáte.Nevěřím... Kamarád mi říkal,že Italská auta jsou na jejich podnebí. Teploučko,bez zimy a solení. Něco na tom nejspíš je.
9.24, 5. 11. 2007, odpovědětKamarád ví o italech prdlajs. Neříkal taky, že kvalitní auta dělá VAG? Nevím, kdes tu lišku našel, protože já mám středový panel z karbonu a čidlo otáček je na motoru. Každopádně soudruzi v itálii udělali u 156 pár konstrukčních chyb. Jedna z nich jsou kliky a další je nezinkovaný podvozek. Na rezaté bubny zadních kol jsem dal Hammerite a vydrželo to 2 roky.
10.18, 5. 11. 2007, odpovědětmyslel jsem zespodu... jak říkáš nezinkovaný podvozek. Konkrétně střed vozu pod autem.. A neboj. Má Fiat Stilo. Takže si myslím,že má tak trošku pravdu.A to čidlo je zespodu na motoru a dostaneš se tam jak? byl jsem v kanále s ním. Mimochodem mám rv.2000 a myslím si,že je to o trochu víc,než je zdrávo.
11.25, 5. 11. 2007, odpovědětTak ze mě nedělej pitomce....:-)
11.26, 5. 11. 2007, odpovědětty máš vzadu bubny na 156 ?? To máš 1,3 obsah?
11.30, 5. 11. 2007, odpovědětPodvozek má být ošetřený nějakým gumoplastovým nástřikem. Já tam nic extrémně rezatého nemám. A mám taky 2000. Očistil bych to na plech, cáknul Hammeritem nebo jinou chytrou barvou a naplácal nějakým gumovým nátěrem. Třeba Resistin. Ale nejsem klempíř, jsem úředník. Ber ten návod s rezervou. Jaks na to přišel, že mám vzadu bubny? Samozřejmě jsem nemluvil o 156 a obsah to mělo 1.9 :)
12.17, 5. 11. 2007, odpovědětdík. Budu to muset nějak takhle ošetřit. Jako že tam jsou rezavé hlavy šroubu chápu.. Kolik dávala Alfa na prorezivění karosérie v roce 2000 záruku??
13.04, 5. 11. 2007, odpovědětNevím jak Alfa, ale Fiat dával v roce 1996 12 let. Ale bylo nutné mít potvrzené kontroly v servisce.
14.06, 5. 11. 2007, odpovědět