Dobrý den, našel jsem na jednom inzertním serveru pěknou alfu (nevím jestli to tady můžu kde to je nechci jim dělat reklamu nebo tak něco) Ale když chci poradit tak musím dát odkaz, chci ji koupit - Alfa Romeo 147 1.9 JTD Max výbava - zdá se mi dobrá cena, podle fotek taky, ta max výbava mě dostala :-) http://www.autanet.cz/karta-vozidla.php?znacka=Alfa%20Romeo&model=147&car=692997932 Ale nechám si tady poradit od odborníků, najeto moc nemá... jsou s tímto typem nějaké problémy a na co si mám dát pozor?? předem děkuji
15.16, 7. 11. 2007, odpovědětPro začátek si nech poslat mailem VIN a prověři si, jestli to sedí. Pokud nevíš jak, postni VIN sem, určitě Ti poradíme. Dále zjisti, proč to nemá servisku. Dále zjisti, jestli Ti auto nechají odvézt do servisu na kontrolu. V autorizovaném servisu se dá zjistit, jestli někdo nemanipuloval s tachometrem. Jestli tím vším projdeš s pozitivním výsledkem, je vědět.
17.37, 7. 11. 2007, odpovědětKamos ma primo z tohodle bazaru temer stejnou 147. na tachometru ma neco pres 90tis km ale to auto ma tak 150tis. ale jinak je v vybornym stavu. Dojed to omrknout ale ten bazarnik dela alfy protoze jeho stara ma taky 147
19.58, 7. 11. 2007, odpovědětmě se to zdá na třídveř drahý, když mrkneš na tipcars, tak najdeš o 15 - 20 tis. držší se stejnýma kilometrama a výbavou z roku 2003. (a hezčí barvu)!
19.32, 8. 11. 2007, odpovědět