Čau 156.Nevim kdy-ale mam prasklé parkovačky.Jezdim převážně ve dne- tak ta oranžová kontrolka nebyla vidět.Dneska jsem se pokoušel zjistit co to tam je za žárovičky-ale vůbec se mi nepovedlo k nim dostat.Jsou za tou zátkou co je blíž k chladiči?-myslim že tam jsou i dálkový nee???Nebo jak to tam je?Tu zátku jsem nemohl boha povolit -ta co je na potkávačky jde v poho a tahle vůbec nic-je na to nějakej fígl-nebo jen síla.A co je to za žárovky-nějaký ty H6 co tu byla o nich řeč????Předem dík za reakce!!!!
21.10, 28. 9. 2006, odpovědětJo o těch H6 byla řeč o pak řadku níže.Kontrola světel.
21.13, 28. 9. 2006, odpovědětMatně si vzpomínám že musíš ten dekl pootočít asi 20°proti směru hodinovejch ručiček. Jde to ale hodně ztuha.
22.43, 28. 9. 2006, odpovědětTaktiež som ich dnes menil, odisla mi naraz aj parkovacka, aj stretavacia ziarovka, tie parkovacky su H6 6W, cena cca 180,- Sk /ks, su halogénové. Dostanes sa tam cez kryt na dialkove, mne to islo von v pohode, len na ten kryt bolo potrebne viac zatlacit, ale uz to svieti vsetko tak ako ma.
17.21, 24. 4. 2007, odpovědětH6W jsou sice pěkný ale drahý jako mrcha, dal jsem tam obyč žárovičky ať maj na technický klídek, jo a povolit dekl a dostat se tam chce hodně trpělivosti, síly a citu! nakonec jsem to přemohl klíčem na olejový filtry :-)
13.24, 27. 4. 2007, odpovědětJakou máte výdrž těch parkovaček? Já tam dal nějaké Elty za 50,- Kč a za dva měsíce obě mrtvé. Vím, že Elta asi nic moc, ale sehnat třeba Osram Longlife se mi vůbec nepodařilo. Navíc cena kolem 200,- za parkovačky se mi zdá jako dost velkej luxus. Začínám uvažovat o bílých ledkách s odporovou zátěží, nebo o obyč. žárovkách jako 156sp2...
15.01, 28. 4. 2007, odpovědětLedky nedoperučuju protože prd budou svítit. Jsou to totiž bodovky a né rozptylky.
17.10, 28. 4. 2007, odpovědětledky tam ani nedavaj lebo ti bude svietit kontolka na pristojovke,ze su vypalene.
22.08, 28. 4. 2007, odpovědětJa som tam dal značku NARVA mám ich tam niečo vyše roka a zatiaľ svietia v pohode.
8.03, 30. 4. 2007, odpovědětJá parkovačky koupil za 12 Kč na pumpě před pul rokem a porad sviti.proč je kupovat za 200???
8.36, 30. 4. 2007, odpovědětJONYX:tak to beru i třeba 4 ,můžeš mi je poslat?
11.49, 30. 4. 2007, odpovědětna H6 se fakt vykašlete, na ten umíráček je to drahej luxus, o diodách jsem uvažoval jako variantu až mi odejdou žárovičky ale svítěj furt tak proč to měnit, navíc jsou furt levnější žárovičky než diody.
7.58, 2. 5. 2007, odpovědětMě umřely parkovačky 14 dní po tom co jsem auto koupil, týden na to umřely potkávačky a pak postupně všechno až na mlhovky, teď mám v autě PHILLIPS, ale co konkrétně to nevím, svítí to už 3/4 roku a v pohodě...mimochodem, měli jsme v práci skladovou zásobu žárovek zn. ELTA viz. tomy a dávali jsme je na naše auta, nakonec to došlo až tak, že si řidiči vozili několik krabiček náhradních žárovek s sebou a měnili v podstatě pořád...už je nemáme (žárovky ELTA na skladě), zato máme klid...
10.13, 2. 5. 2007, odpovědět