už to prostě musím napsat. Když si tady tak ze zvědavosti pročítám některé diskuse, tak žasnu. Neměli bychom si navzájem radit a vyměňovat zkušenosti???? V každém druhém článku někdo na někoho plive, nadává mu, pomlouvá ho, je arogantní, apod. Myslím, že když tyhle stránky otevře někdo nezávislí, musí si myslet, že jsme banda pitomců, a ne alfisti. Můžu vám říct, že se za vás někdy stydím. Ostatně, rád bych se někdy s těma frajírkama, co sem občas píšou jako drsňáci, setkal. Takový týpky znám, po mejlu a telefonu jsou borci jako sviňa, ale ve skutečnosti se jim klepou kolena. To co jsem napsal, platí obecně, na nikoho tím nemířím, je to jen můj názor. Nicméně, potrefená husa, se vždycky ozve.
20.01, 10. 11. 2007, odpovědětNěco na tom bude ale problém těchhle serverů je že do nich může psát kdokoli i zamindrákovanej majitel škody 120 nejen alfisti zatím
20.21, 10. 11. 2007, odpovědětMyslim ze tento server vystihuje mentalitu Ceskeho naroda... nic vic. Takoi jsme proste my Cesi. Prispevek kolegy Italiano to jen vystihuje. To se proste zmenit neda!
20.39, 10. 11. 2007, odpovědětMůžeš bý konkrétní?
23.12, 10. 11. 2007, odpovědětZase to tak nehrotte, klíííd, je tu spousta kluků co maj o Alfách přehled a věděj o nich vše, poraděj, pomůžou...pak sou zde i další..hold tak to je, sou lidi a lidi, ale to není jen u alfařů, není to jen v ČR, je to všude,nepříde vám? Tak z toho komára nedělejte velblouda... At sem napíše někdo komu tohle forum nepomohlo! Není to tak zlý podle mě...
23.42, 10. 11. 2007, odpovědětJá si naopak myslím, že Alfí komunita může být na sebe pyšná. Držíme spíše pospolu a to že semtam někdo někoho poškádlí, je přece normální. Třeba takový Kejml má někdy šťavnaté komentáře :-) Ale sedí jak prdel na nočník :-) Jen by nebylo od věci aby se Admin pokusil diskuzi trochu rozdělit na sekce. Pak si tu neomílaly dokola pořád ty samé věci. Případně povolit psaní příspěvků (ne přístup) jen registrovaným a majitelům AR. Nepoučitelné a hulváty vyřadit. Alfám zdar
23.51, 10. 11. 2007, odpovědětSouhlasím,nejsem na foru dlouho ale je vás víc kteří rádi pomohou,než těch kteří kritizují.Jsem rád že toto existuje a můžu se obrátit na někoho o pomoc kteří umí a jsou ochotni pomoct.Dííík všem a alfistům zvlášť.
8.41, 11. 11. 2007, odpovědětMýslím že je to rozšířený nešvar, ve téměř všech fan-klubech, ale musím říci Že AR je natom asi nejlíp,nepanuje tady taková rivalita jako u koncernů vw,seat,audi,skoda, tam jsou schopni si nafackovat i přes net, přitom to mají všichni skoro stejné!! Je zde řada schopných odborníků kteří se velmi dobře orientují v dané problematice,ale to jsou astaně i na jiných forech te dané značky. Největší nešvar spočívá v neodůvodněné kritice zejména v sekci inzerce,holt šmelináři dělají zlou krev všude/ né že by oni sami chtěli!!// ale myslím pokud je kritika konstruktivní a věcná tak se zase nic tak strašného neděje,jinak ůroven AR fora je dle mě vysoká.
10.06, 11. 11. 2007, odpovědětJa si hlavne myslim, ze tohle vubec nema cenu resit vzdycky se najde par idiotu ktery to kazej ostatnim....
3.32, 19. 11. 2007, odpovědětna kazdem foru se vzdy najde nejakej kret....en ..kterej to bude ostatnim kazit...znam snad jedine forum kde se hadaji jen uplne ojedinele ...a to jsou kluci z Lancia Klubu ...tak je to hodne v pohode...na Fiat Marea klubu je to taky OK...u nas (cuoresportivo.net) se taky obcas hadame...uz jsem musel bohuzel tak dat jeden BAN...jinak to holt nejde..akorat me mrzi ze kdyz tam pak prijde nekdo novy a vidi to trapne hastereni a hadani tak uz nikdy neprijde...
9.05, 19. 11. 2007, odpovědětz toho si nic nedělej Richie já tam chodím denně a čtu si i Trasch, docela se člověk u toho pobaví, hlavně nad přispěvkama Marce 159 :c)
14.04, 19. 11. 2007, odpovědětjo? a jsi u nas zaregistrovanej? :) jinak prave ted rpibyl dalsi trash :(
14.27, 19. 11. 2007, odpovědětne nejsem a to vás sleduju už od založení :c) víš už jsem o tom párkrát uvažoval, ale vypadáte jako dost uzavřená komunita tak jsem nechtěl rušit :c)
21.56, 19. 11. 2007, odpovědětto jsem byl já :c)
21.57, 19. 11. 2007, odpovědětmy ze jsme uzavrena komunita ? jakto? jen je tam proste dost lidi kteri se uz vicemene znaji budto jen pres net a nebo ze srazu :)
8.42, 20. 11. 2007, odpověděttak porad co mam udelat aby jsme se netvarili jako uzavrena komunita :)
13.14, 20. 11. 2007, odpovědětPOJDTE NA PIVO :)
13.48, 20. 11. 2007, odpovědětTo Richie: co máš udělat? to je těžké :c) např.club AR a 156 je provázanější. Tady nebo tam jsou návrhy od kluků klikni na ten druhý klub tam se to probíralo atd. Na cuoresportivo.net čteš spíš jak to tam upadá, jinde je nízká návštěvnost, tenhle napsal na 156 dotaz o ledce na rádiu a hned si ho tam rozeberete atd. Ten mohl být taky nový člen ale jak si tohle pročte určitě se nevrátí. To jsou mé dojmy tak mě nekamenuj :c)
14.58, 20. 11. 2007, odpovědětpravda pravda...
1.04, 13. 2. 2010, odpovědět