zdarec, čím mažete kliku dveří, aby nezamrzala. Každé ráno mi ten čudlík zůstane po otevření zalezlý a musím ho tahat klíčkem, abych zavřel. díky za radu.
7.05, 14. 11. 2007, odpovědětDej na to WD-40 a budes mit pokoj, to same strikni i na "zamek" na bocich dveri... a do zamku v tom cudliku...
7.25, 14. 11. 2007, odpovědětČauvec,mě pomůže kdýž nastříkám všude silikonový olej,ten ve spreji a nikdy mě nic nezamrzlo používám ho i natěsnění u dveří a všude tam kde je guma zkus a uvidíš?..
15.07, 14. 11. 2007, odpovědětdíky. stříknul jsem tam WD-40, tak uvidíme -:)
18.55, 14. 11. 2007, odpovědětpozor na silikon je to pěknej prevít pokud ho třeba hadrem rozmázneš po laku tak už v životě nikdo neudělá opravu laku jelikož to bude dělat dolíčky a je to neodstranitelný. Proto pokud to jde používat věci na kterých je napsaáno neobsahuje silikon. Na gumy okolo tveří je osvědčený glycerinový olej na ruce koupíš v drogerce za pár koleček a naprosto spolehlivé bez silikonu.
19.10, 15. 11. 2007, odpovědětNedal bych moc za to, že si pleteš silikon s teflonem. Alespoň to platí pro ten lak.
21.07, 15. 11. 2007, odpovědětNic ten silikon nedělá,jasně že ho nestříkám na lak..Jenom na těsnění kolem dveří a v motoru na hadice od chladiče brzdove hadičky atd.A nakliku př.dveří na zámek jinak nic,a používam silkal má tam značku „KOJOTE“už dlouho a nikdy mi to na laku neudělalo žádnou neplechu,tak potom nevím jaký silikon máte na mysli je ještě nějaký jiný???
11.36, 16. 11. 2007, odpovědět