Zdravím dnes mi jeden chlápek od nás nabízel na ar 156 komplet plech. kola + zimní gumy jetý jednu zimu + origo poklice rozměr 185/60 r15 cenu nevím , je z Nový Paky telefon 605131860 Já už sadu mám
18.11, 2. 10. 2006, odpovědětDík za odkaz. Už jsem se s ním domluvil a v sobotu si pro ně jedu. Fakt mi to moc pomohlo. Alfu jsem koupil nedávno a potřebuju s ní jezdit celoročně do práce. Od nás vyjíždím v zimě většinou dřív než silničáři a tak potřebuji pořádné pneu a na elektrony nechci dávat zimní gumy.
20.42, 24. 10. 2006, odpovědětProtektory ani tak neřešim, až je sjedu, tak nemám problém sehnat nový gumy. Vzal jem je od něj a jak říkal táta, vzorek na těch protektorech je pěknej - ještě na nich něco najedu. Potom gumy sháním přes kámoše a mám je většinou tak o 300 až 500 lacinější než na internetových obchodech. Dík, už klidně může sněžit.
14.43, 28. 10. 2006, odpovědětZdravim.Muzete mi poradit jaky je nejlepsi rozmer gum na zimu?Neco uz potrebuju nutne sehnat. 156ka.Dííík
14.35, 29. 10. 2006, odpovědětNa zimu nechoď do žádnejch širokejch gum, obuj tam to nejužší co máš v techničáku (185/65/15). V zimě je potřeba co největší hmotnost na plochu dezénu. U širokech gum by si mohl mít problém zejména na břednoucích sračkách, který by tě i s autem nadnesly a poslaly mimo silnici. Hlavně jezdit s ciem a nedovolit nekontrolované protáčení kol. Jinak se dá jízda v zimě pěkně užívat - takový řízený smyky, to je paráda. Nesmí se to ale přehnat, jako se to kdysi povedlo mě ještě se škodou 120 mých rodičů, kdy jsem se otočil 3 x dokola mezi dvouma rybníkama - ještě, že tam byly patníky.
17.29, 29. 10. 2006, odpovědět