Ač nerad oznamuji prodej své alfinky 156 2.0ts sport packet r.v98 po prvním majiteli se servisní knížkou.Nové kotouče Brembo+desky Ate,komplet rozvody včetně pumpy svíčky iridium racing denso vyměněná přední ramena + kosti. Sportovní výfuk asso přímo na tento model a je to stříbrná metalíza.cena je na dohodě a důvod prodeje je koupě bytu...
10.11, 23. 11. 2007, odpovědětZdravím, můžu poprosit o nějaké fotky na mail a více info o voze? A také jaká je asi cena? Dík
20.16, 23. 11. 2007, odpověděttak mi pošli mail a já ji v pondělí nafotím a pošlu to cenu nechám na nabídce jinak tady je na mně tel kdyby tě něco víc zajímalo nebo napiš co tě ještě zajímá.
10.35, 24. 11. 2007, odpovědět604705088
11.17, 24. 11. 2007, odpovědětMůj mail je Rapidity@seznam.cz. Napiš veškeré informace o vozidle, odkud jsi. Také nafoť interiér, motor, zavazadlový prostor, pokud je na kastli nějaký kaz, prostě vše. A hlavně veškeré info o autě
11.35, 24. 11. 2007, odpovědětjsem z Holešova je to zlínský kraj dnes to chci fotit ale dělám do večera tak to nechci fotit po tmě jestli nejsi z daleka tak není problém dojet se podívat a svést jinak je v perfektním stavu se serviskou od prvního majitele se spoustu nových a značkových dílu,protože pracuji ve firmě zabývající se prodejem dílu tak jsem ji dopřál vše nej.Momentálně obuta na zimních s 80 %vzorkem na alfáckých alu.tak dej vědět ju?
9.27, 26. 11. 2007, odpovědětAhoj, já jsem z Ostravy. Já bych teda počkal na ty fotky, až to nafotíš tak mi je pošli. Zatím na mail můžeš poslat ten podrobný popis auta, zjímá mne vše jeho tech.stav, co vše bylo měněno, jestli je nějaká závada nebo kaz, prostě vše. Také napiš nějaké rozmezí v kterém si představuješ tu cenu. Zatím dík a budu čekat na ten mail
9.40, 26. 11. 2007, odpovědětAhoj, jestli máš auto už nafocený, tak mi to prosim také pošli + veškeré info co si zajisté už posílal ostatním. Také napiš jakou máš představu o ceně a kolik má alfa najeto. Až uvidim foto, tak řeknu kolik bych byl ochoten zaplatit. Díky a měj se. Karlos
17.36, 28. 11. 2007, odpovědětahoj má najeto 202000 ,ale vše doloženo serviskou a výměna dílu jak už jsem psal za cca 30 000 to vše v nejlepších značkách.Fotit budu v pátek protože jine dny jezdím za tmy z práce takže mi taky pošli mail a můžu ti je poslat.Vzhledem k těm kilometrum řeknu jen tolik je spoustu aut tohoto roku třeba okolo sta tisíc najeto není problém kilometry stočit jak všichni moc dobře známe,ale proč bych to dělal když je navíc vše doloženo serviskou a všechny výměny co jsem dělal mají najeto cca 2500km.Jinak je to auto ve velmi dobrém stavu a ten důvod prodeje jsem už psal představa ceny je v rozmezí 110000-120000kč.tak kdyžtak pošli ten mail jestli máš zájem vše je na domluvě
10.24, 29. 11. 2007, odpovědět