Zdravim kolegy, mam AR 2,4 JTD 110kW rv 05/2002, sportpacket 2+winterpacket, ale to neni to, o cem chci psat, uz mam AR nejakou dobu a musim to sem napsat, jine auto jiz nikdy nechci... po D1 se prohanim tak 2x tydne, takze mam hodne zkusenosti s ostatnima "kolegama" z ostatnich znacek, jelikoz cesky narod je velice soutezivy :-) takze si umite predstavit, ze na cestach je to hodne o limitech... muzu vam rict, ze zrovna v patek jsem potkal SLK350 s Brnenskou SPZ, nerikam, ze AR je Lamborginy, ale opravdu me prekvapila, na rozjezdech sem byl jenom trochu pozadu, ale kdyz jsem se dostal pres 3500 ot. tak se SLKcko zaradilo do praveho pruhu a levy jsem mel volny, bylo to na 35-ten km od Prahy kde je za pumpou to esicko a pak ten dlouhej kopec, to co se pak delo, me sameho prekvapilo... do toho kopce jsem sel plnej kotel a SLK-jsem mel razem zasebou, uz tady nekdo psal, ze D1 se da proletet ve 180 km cela a ja to musim potvrdit, a to nerikam nic o tom, ze sem tam nemel letni Bridgestone ale zimni Hankook, ty pneumatiky me opravdu prekvapili, drzeli jako pribyte... tady to, nebo neco podobneho zazivam po kazde, co sednu za volant a jedu po D1-cce... jedine auto, co me dostalo byla jedna RS, protoze uz me nebavilo jet porad pres 210 km...pak v patek po ceste zpatky nove Audi A5, a v kopcich Mitshubishi Evo... to byl masakr, to jsem vzivote nezazil... Ale co tim vsim chci rict, ze cena/vykon nema na trhu obdobu a to mam "diesla". To co me dava Alfa, jsem s jinym autem nezazil a nejake malickosti pak v tom zadnou vahu nemaji... co se tyce podvozku, nesedel jsem v lepsim, pak uz nic nerikam o sousedech, ktery se "perou" aby se mohly na chvilku svezt... Zrovna ted v sobotu se svezl soused, co ma nove Mondeo 2,2... sly jsme smer Vyskov k nemu na chatu, ze pre je tam dlouhy kopec, na kterem zadne auto nezrychluje, kdyz jede naplne... je vam jasne, jak to asi dopadlo, kdyz vystoupil, byl sticha a jenom se smal... Ale nejepsi byla veta, co rekl... ty s tim neco mas, nejak to bzuci... a ja mu rikam, at se podiva na tachometr a to bzuceni, je vzuch kolem... Proste Alfam zdar, a at vam jedou, jenom jsem to sem musel napsat, protoze je to uzasne vec, ta nase Alfa :-)
11.12, 26. 11. 2007, odpovědětMáš recht, Alfa je Alfa, když nechám řídit známé co maj Brautwurstha, nebo Prassatha, tak uznale pokyvují ,ale stejně si příště koupí německou sra..u.Taliáni jsou prostě u Čechů jako Cikáni a jejich autům se tu nevěří.
14.14, 26. 11. 2007, odpovědětJsou to ale kurva šikovní cigáni:-D alfa forever
14.31, 26. 11. 2007, odpovědětJeden "cigan" od Turina co ma zenu zo Slovenska ma najazdene na 147 JTD 380 000 Km neveril som pokial ma nepustil do auta. Na aute meni len spotrebne veci a no problems To len tolko BTW
14.43, 26. 11. 2007, odpovědětMístní ital servis má náhradní 166ku, která má najeto taky asi 330 000, ale už je tam v háji setrvák. Jinak funguje dobře. Na druhou stranu znám i člověka, co má na Fabii 1.2 HTP najeto 280 000 a mění jen spotřebku a chlápek z ulice měl Fabii TDI a na tý měl úctihodnýho půl mega a ještě jí pak asi za 20k prodal. Takže myslím, že nájezd kolem 350 000 by měl každej nafťák zvládnout včetně Alfy.
8.25, 16. 5. 2013, odpovědětchtel bych te na d1 potkak a ten tvuj max 210 taky 143kw+chip 160kw max 255... GO??
13.38, 27. 11. 2007, odpovědětNevim, od kud jsi prisel na fakt, ze to jede 210? Ale jak jsem jiz psal, nejde vzdy jenom o "kone" pod kapotou :-)
14.23, 27. 11. 2007, odpovědětto- e36 328i !!! - Nechápu co tady exhibuješ s takovou sračkou jako je BMW.Tak tebe synku si zase přeju potkat na D1 zase já ! A klidně si na Tebe vezmu 75ku 3.0 starou 17 let.Laskavě si v těch Vašich "šrotech " alespoň porovnejte pedály po volantem aby se to dalo alespoň trochu řídit.Německá plečka mě nesmí do baráku !!! Reaguju na hozenou rukavici a jsem ochoten s Tebou srovnávat BMW vs AR.Protože já po D1 jezdím taky a žádná brambora mě ve stejným obsahu ještě nedostala !!! NAOPAK !!!!
16.28, 27. 11. 2007, odpovědětDekuju AR za podporo, on vi, o cem jsem psal... jinak to neni zadna frajerinka kdyz ma auto 160kW a jede to jenom 255, to moje Alfa jede pri 110kW jenom 225 km/h :-) Porad jsem premyslel, co to je za jmeno, a ono se tak jmenuje nejake BMW :-))))))))))))))))))) Tak tak, je nutno srovnavat stejnej obsah atd, jenom jsem tim chtel naznacit, ze kdyz jsem se pak rano koukal na technickou specifikaci toho 350SLK, tak pri 5,3 obsahu to ma max. pouze 255 km/h, to me vcelku prekvapilo, vzdyt ono ti Italove prece jenom asi ty auta umeji bastli :-) Alfam zdar!!! P.S. A to mam jenom diesla...
18.50, 27. 11. 2007, odpovědětNechci nějak kazit radost, ale co když jsi je všechny předjel, protože nepotřebovali závodit? Nešlapali na plnej? Mě taky občas předjede Felda, o kterej vim, že má poloviční výkon co moje Alfa...
8.29, 16. 5. 2013, odpovědětHele aspon si přečti ve velkém tp,že nemáš 143 kw ale 142!! víš, pak by mohly z těchto tvých omylů pramenit i horší věci jako jsou pokaděné kalhoty!! máš to domíchané a navíc neumíš vubec počítat?? moje žena má 325í 142kw Jo Jo jede to super ale hochu na nejaké extrémní machrování to taky neni? tak se prober a nepiš zhovadilosti ty hovádko.
19.17, 27. 11. 2007, odpovědětnechapem co sem stale lezu ti chaloši od bramborákov, nech sa idu vychvalovat na svoje fóra (ak neake maju) tam im tie žvásty všetci spapkajú.... Alfam zdar :)
13.13, 28. 11. 2007, odpovědětJe třeba se na blbečky s Brautwusthama vys..t, jenom tady prudí a lečí si komplexi, chudáčci.Kdyby se alesponˇpod ty svoje slátaniny měli odvahu podepsat.
17.03, 28. 11. 2007, odpověděthosi hosi, koli takym ako ste VY sa na dialniciach stavaju autonehody a zapchy !!! AK ches chodit 200 zajednaj si okruh v Brne a tam si skusaj maximalku ! demence...
17.18, 28. 11. 2007, odpovědětPoznas niekoho z nas alebo??? Zbytocne neser,a ked uz tak sa aj podpis.
17.45, 28. 11. 2007, odpovědětTak buďto jseš jen provokatér nebo nemáš Alfu,pokud ji máš, tak nechápu proč si ji kupuješ když nám zde kážeš o rychlosti.Alfu si kupují lidé co mají rádi sportovní jízdu.Netvrdím že se s Alfou musí jezdit jen rychle,to v žádném případě,ale to auto přináší majiteli radost z žízení.Abych to zkrátil- nejezdím po D1 doraz ale běžně 140, to že občas jedu 200 a víc neznamená že musím někoho ohrožovat.Ale nemusím se Ti zde zpovídat, protože Ty budeš zřejmě jen ten provokatér nebo jen KUREVSKY NEVYJEŽDĚNEJ LOJZA !!! A s tou demencí bych nakládal opatrně.
19.01, 28. 11. 2007, odpovědětza posledního půl roku jsem neslyšel že by se na D1 vybourala alfa, dokonce jsem ještě za celý svůj život neslyšel o úmrtí v alfě ale to není podstatné: Na D1 je to samý vysekaný bmw nebo meďák. A proč protože nezvládnou řízení když mají super našlapané motory s mega obsahem a podvozek na prd
19.32, 28. 11. 2007, odpovědětještě bych dodal,že s těmito vozy at bmv nebo med,...jezdí(ne vždy) řidiči, kteří ,,přemýšlí'' trochu jinak než mi alfisti,tím chci říct,že Alfa je prostě STYL. No a tyto řidiče pak můžeme vidět,jak se například diví,že v zimě je sníh,který KLOUŹE!?!
21.19, 28. 11. 2007, odpovědětTady máš hned 2 případy,sice to není na D1,ale to je fuk.Ani v alfě nejsou lidi nesmrtelný,tak bacha na to.http://www.novinky.cz/clanek/115240-v-troskach-alfy-romeo-zemreli-tri-mladi-lide.html http://www.novinky.cz/clanek/85226-ridic-alfy-romeo-uhorel.html
21.52, 28. 11. 2007, odpovědětTakze znovu musim reagovat, s tou rychlosti je to asi tak, ze je snad jasny, ze tak nejedu porad, vim kdy na to mam a kdy ne, treba jsem se vecer vratil z Prahy a tam jsem to udelal hodne rychle, ale bylo to tim, ze se me nevalela pres cestu dodavka, jako vetsinou, myslim ze mnohem "nebezpecnejsi" prave lidi ve slabsich autech, ktery po D1 "zavodi". Muzu vam z vlastnich zkusenosti rict, a ted to nemyslim nejak spatne, ze nejhure vubec se na dalnici chovaji Superby, pak Passati, hned v zavesu Audiny, ale to nejak, ze by "vybocovali" ale sere me, ze predjizdi po prave strane a pak se serou zpatky do leveho a to zpusobem, ze musim dupnout na brzdu, abych to do nej nenapral a radeji ho pustim, tady to me delaji nejcasteji a taky veskere Octavie a Superby. To by me osobne v zivote nenapadlo nekoho predjet po prave na dalnici a taky po nekym predemnou nedelam diskoteku aby to auto prede mnou "preletelo" kamion, ktery zavazi a pod... na nikoho neblikam, jak to delaji WV atd.. Kdyz je predemnou treba Felda a vim, ze nemuze jit 180, max vyhodim blinkr ale zadny blik blik dalkacema :-) Ale to Alfy maji ty pekne clony na zpetnym, to uz je takovy ritual, kdyz jedu vecer, a pak muzom blikat jak chteji. Nesnasim, ze nekdo predjizdi kolonu systemem blik ––> uhny ––> blik at uhne dalsi. To je asi tak muj nazor. Takze podtrzeno jedu rychle, kdyz muzu a jedu klidne i 130 kdyz se me nechce... Jo jinak podle me se nejlepe chovaji na D1 prave BMW a Mercedes... ale to muze byt jenom muj nazor, protoze jich neni tolik atd...
4.23, 29. 11. 2007, odpovědětJsem taky Alfista, ale musím nesouhlasit. To, že je podvozek Alfy etalonem mezi podvozky aut střední třídy neznamená, že podvozek BMW je šunka. Dle testů je jen o trošku horší než u Alfy. Alfa je asi prostě odladěnější. Zajímavě se taky jezdí v Audi Quattru, které má taky vpředu dvojitou lichopěžníkovou a vzadu McPhearson. K počtu bouraček - je to asi o tom, že na 1 Alfu u nás připadá třeba 8 BMW...
8.38, 16. 5. 2013, odpovědětZdar Slováku, no napsal si to přesně.Souhlas
7.43, 29. 11. 2007, odpovědětPo přeštení některých příspěvků některé názory nechápu, ale respektuji. Nicméně si myslím, že zacházet do extrémů - nadávek typu DEMECE apod. je nářez. Chlapi, dle mého to má být diskuze a ne nadávky. Jestli si chce někdo léčit svůj komplex, tak ať jde jinam - Alfa to přece nemá zapotřebí. Osobně vím, co alfa umí, zamiloval jsem se do ní, žádnou jinou nechci, ale jestli má někdo jiné přesvědčení, vyslechnu si jeho názor - ovšem to je asi tak všechno. Jinak co se týká chování některých řidičů na dálnici, jak uvedl "slovák", nezbývá mi nic jiného než souhlasit s jeho názory.
7.56, 29. 11. 2007, odpovědětsouhlasim ze nejvetsi prasata jsou ridici Skodovek a VW....
9.49, 29. 11. 2007, odpovědětnikoho som svojim commentom neurazal. Je to vo vseobecnosti - ten kto si potrebuje nieco dokazovat, alebo sa ukazat pred ostatnymi, ze on "vie" ist aj 200...to je DEMENCE ! su to deti za volantom, takym ziadne auto do ruk nepatri ! (hovorim o permanentnej vodicom nekontrolovanej rychlej jazde)
11.34, 29. 11. 2007, odpovědětSouhlasím s tím, že to, že si někdo něco musí dokazovat - jezdit po dálnici jako dobrovolný dárce orgánů - není dle mého názoru ten nejlepší způsob, když tím ohrožuje ostatní řidiče. Ale taky je pravda, že je to o stylu jízdy, ne o rychlosti. Můžu jezdit rychle, pokud jsem sám a nikoho tím neohrožuju nebo můžu jezdit jak hovado, předjíždět po dálnici z pravé strany, jako někteří řidiči, co si dokazují, jak jsou dobří a ohrožovat tím všechny okolo... Osobně bych neudělal vědomě nic, co by mé alfičce ublížilo, natož někomu jinému...
16.12, 29. 11. 2007, odpovědětPanové vlastním několik aut 2 Alfy a BMW ale chci dodat jen jednu věc zakládat diskuzi o tom jak ne pokaždé ale skoro pokažde když jedu po D1 tal se z někám honím je nerozum mám zkušenost že právě takový mají nejspíš komplex. jezdím hodně často na okruhu v Brně ale takový co jezděj po D1 200 tam nevídám čím to je? Chci jen říct není to o tom jestli je to BMW Passat nebo právě Alfa každý má něco tak už vůbec nevím nač ta vulgarita a to napadání. Zkuste si zajet na okruhu tam můžete vyzkoušet podvozek který je mimochodem na Alfe super už v základu a ne na silnici. Dnes už skoro každé auto v této třídě jezdí 200.
18.33, 29. 11. 2007, odpovědětTak jsem se prave vratil z Prahy, plny "novych" zazitku z nasi skvele "dalnice" D1 :-) Ale k veci, nejde o to jezdit po okruhu, k cemu me bude jizda na okruhu, kdyz to neni ze zivota :-) ale ne, mel jsem na mysli, ze j jakou gracii se jede v Alfe vyssi rychlosti a do zatacek, s mou Alfou vim, i "klidne" muzu projet celou D1 plny kotel a Alfa bude drzet... Me se u Alfy libi prave to, ze kdyz jsem tady to delal s jinym autem ve stejne tride, tady ten pocit jsem nemel... az ted s Alfou. A vubec to neni o tom, ze ted jiz kazde auto muze jet pres 200, i kazda zenska ji ma, ale zalezi na tom, jak to s ni umi :-) to znamena, ze jet po D1 s Oktavkou a AR 156 neni to same... a pokud si nekdo mysli, ze AR 156 2,4 JTD je tezka na cumak a do zatacek to "tahne" tak at si skusi projet tu samou zatacku s treba s jinym autem ve stejny tride... Ze si nekdo koupi BMW a da za nej 2 mega, tak at, ale uz vubec nechapu, ze si soused koupil Fabii RS za cca. 700 tis... za to mam 1x moji alfu a jeste by zbylo na GTA :-)
4.21, 30. 11. 2007, odpovědětRád se svezu ve své Alfe156, ale když čtu jak se ženou po D1 někteří rádoby alfisti tak se mi mezi ně vůbec nechce!! Zajedu si motokros na uzavřené trati a to je zážitek, né mezi řidiči kteří začínají nebo už končí svoji šoférskou karieru a tudíž nemusí mít takový postřeh jako zkušený řidič v kodici, a tak vám to tam strčí a je konec ( to pro ty závodníky ). Můj názor je, taky souhlasím s tou uzavřenou dráhou, jak už někdo říkal. Tak se nezlobte, že Vám také kecám do života. Franta - možná Alfista ( snažim se!! )
20.20, 5. 2. 2008, odpovědětto Jarik: ako jediny si to nepochopil. Dago a ip-89-103-73-40.karneval.cz - presne o tom hovorim
18.37, 29. 11. 2007, odpovědětKdyž jedeš do Prahy po D1 a ještě ten den zpátky a mezi tím musíš ještě dělat - tak to jinak, než přes 200km/h a blikání na auta jedoucí zbytečně v levém pruhu nejde ;-)
19.24, 29. 11. 2007, odpovědětvždycky jsem si myslel,že stará bmw a toleda si kupujou jen cikáni. A dnes po přečtení se to potvrdilo. Chlápek,co si koupí nové Bmw 5kové řady,si nebude vylejvat svoje komplexy na alfa156 foru.. A ten kdo si koupí BMW M3,nebo M5 sem nepoleze vůbec.. Souhlasím s většinou a jsem hrdej na to,že mám cigánský auto AR156..
20.37, 29. 11. 2007, odpovědětTo Richard: Hej,urcite ako jediny...precitaj si este raz co si pisal. Ja niesom z tych co si na dialnici nieco dokazuju,narazal som na to ze niekto vie ist rychlo a bezpecne,lebo ma nejake skusenosti,odhad,rozum,a nieje samovrah,a ked ides s niekym co o soferovani nema ani paru tak mas dost uz ked sa pohne,a je nebezpecnejsi ako ten prvy. Takze myslim ze ako jediny si ma nepochopil,ty. Nechcem sa s nikym hadat,len si nemyslim ze som nechapavy. Nie je to celkom o aute,kto ma co,ale naozaj mam pocit ze vodici alf su trochu rozumnejsi,ale nechajme to,lebo sa zbytocne sereme kvoli niekomu inemu.
21.07, 29. 11. 2007, odpovědětJarik: urazit som ta nechcel, ak to tak vyznelo tak sa ospravedlnujem. Myslim ze tomu rozumies. Chcel som len poukazat na to, ze havarie sa vacsinou nestavaju pri 50 KMH,ale sposobuju ich arogantni soferi, ktori jazdia stylom brzda-plyn, co to da ! Zdielam s tebou aj ten nazor, ze vodici sa delia na "vodicov" a "nevodicov". len tolko. BTW, nepatrim medzi majitelov AR, ale vzdy sa mi tieto auta pacili, mozno si take zaobstaram. momentalne jazdim na Sonate 2,7 GLS
0.30, 30. 11. 2007, odpovědětTo "Richard" and "Jarik": Přesně jak jsem psal, můžeš jet rychle a bezpečně a můžeš jet pomalu a jak arogantní hovado. Když jedu po dálnici a nikdo mi v cestě nestojí, tak se projedu, jasná věc, ale neblikám na ostatní, aby mi nezavazeli a odbočili... A můžu říct, že jsem zatím nepotkal takového "nervozního" řidiče v Alfe, co někam spěchá, nalepí se na tebe, troubí a bliká. Mám rád sportovní jízdu a taky si ji dopřávám, ale je to prostě o stylu...
6.45, 30. 11. 2007, odpovědětMusim s tebou plne souhlasit, protoze jinak by ani Alfa nemusela byt, pokud by nam stacilo jet po dalnici 140 km/h a pokud by jsem se chtel projet tak bych mel jit na okruh?! Nezlobte se na me, ale to by pak kazdy 1/2 Nemec musel jezdit po okruhu, pak by nemuseli byt pruhy 4 ale 2, protoze v pravem by byli kamioni, a v levem by jsme "jeli" 140 km/h :-) Musite si polozit zakladni otazku, proc vlastne tu Alfu mate?! Jo jinak, kazdy druhy Superb jezdi po D1 cca. 180-200 km/h. Takze pak zustava bud to uhnout, nebo zeslapnout pedal :-)
7.33, 30. 11. 2007, odpovědětMůj názor je, že můžeš jezdit rychle, sportovně a zároveň slušně ... ale mám vyloženě averzi proti řidičům, co musí za každou cenu jet i přes "mrtvoly" a takových je právěže hodně...
8.05, 30. 11. 2007, odpovědětMyslím že se tady většina shodnem ,že je třeba jezdit opatrně a ohleduplně k sobě i ostatním.A jsem přesvědčen že většina majitelů AR jezdí právě takto.Dále si myslím že rychlá jízda i ve 200 a více km/h nemusí způsobovat dopravní nehody a zácpy, pokud to řidič AR má v hlavě srovnáno, a ví kde si to může zrovna dovolit.Takže si Richarde nasyp popel na hlavu a neházej nás do jednoho pytle s majiteli VWágnů.Silně s Tebou nesouhlasím pro Tvůj výrok "koli takým ako ste VY se stávaju autonehody a zápchy !!! A výmluvu že to myslíš všeobecně neberu.Mimo jiné neznám okruh kde se dá vyzkoušet maximálka (já osobně jsem ji nezkoušel ani na dálnici) Kup si Alfu snad nás pochopíš.Ještě na závěr- moje první reakce byla ve smyslu zastání se Slováka,když se nad něj tak trochu povyšuje majitel BMW.Nehodlám nechat kolegy Alfistu bez opory.Držíme při sobě, to nevíš ?
16.02, 30. 11. 2007, odpovědětUž bych se na tuhle diskuzi vy..!Protože původní pokec co AR a další značky umí , využil Brautwusth s komplexem a povedlo se mu dostat tlachání na téma tam, kam chtěl.Tedˇ má z toho prdel a má nás tam, kde nás chtěl mít.On jen čeká až chytnem na první šlápnutí, provokatér!
16.51, 30. 11. 2007, odpovědětPodržet to na dálnici umí každý vemeno,na to stačí cokoliv nad 100 koní a 200 tam je,na to nemusím mít AR.Tu mám proto že se skvěle řídí v zatáčkách,dává možnost perfektních pocitů v serpentinách a to ani třeba nejedu 150.Mám jistotu že v zatáčkách ujedu většině aut,i když zrovna u bmw si tak jistej nejsem,má totiž podobnej podvozek a výborný motory a pokud ho řídí někdo kdo to umí tak je to 1:1.Nedávno jsem ale byl radit při koupi passatu a málem jsem to dal do lesa při zkoušení,podržet to v zatáčce moc nešlo ,to auto je úplnej debil.Takovou mrchu fakt nemusím,i když taky jede přes 200 a je to tam hned.Myslím že člověk věci znalej ví i o jiných autech který se mohou s alfou srovnávat a je třeba je respektovat.Asi bych si nedělal velký ambice v souboji s imprezou,Mits.EVO a podobně,na druhou stranu si troufnu na každou oktávku v tuningu,protože vím že by ji musel vodit o dost lepší řidič než jsem já,aby mi (alfě 156)stačil v zatáčkách.A pokud jde o tu poznámku o cigánech,tak v evropským rámci mám dojem že ducati,ferrari,maserati,aprilia lambo,MV Augusta,bugatti...co dodat?V málo zemích světa je tolik podobný kvality.
2.36, 8. 12. 2007, odpovědětChodil som teraz par dni s bratrancovym subaru,sice je to len starsie dvojlitrove turbo,ale bolo to fakt nieco. Motor nechcem porovnavat,prave preto ze nebudem miesat 207konovu turbovku s mojim 155konovym normalom,ale to piskanie ked tomu clovek nalozi je asi taky pocit ako pri zvuku alfy:)) Hlavny klad je asi 4x4,to by som prijal. Inac je podvozok chovanim normal,nic extra zhruba,interier ma neoslovuje:) Ale vysalil som sa. Cize ked budem najblizsie menit voz,chcem stvorkolku a turbo. Inac je alfa pre mna v porovnani s ostatnymi vozmi bez konkurencie. Robim s vela vozmi,a nebudem tu zbytocne pisat na temu opel,renault a tak,ked tam nasadnem tak som zhrozeny a tesim sa ked ho uz budem mat hotove a odovzdam ho a sadnem do alfy,ale vcera som mal najhorsi zazitok...roomster s trojvalcovym dieselom,to je uplna katastrofa:)))
13.17, 9. 12. 2007, odpovědětČau, som alfista telom aj dušou. Nechcem ti brať iluzie, ale neprecenuj seba a to auto. To SLK išlo tak na 75%. Ak si sa niekedy viezol v takom aute tak by si mi dal za pravdu. Alfa s tvojim motorom môže vyniknuť niekde v kľukatom kopci a nie na dialnici. Ty ideš na "plný kotol" tak 215km/h, to SLK ma omedzovač na 250! Nie každe auto, ktoré obehneš je horšie. Niekedy sa pozabudnem aj ja a idem do 120. To ma može obehnuť nejaký favorit a ten sa bude potom pri pive chváliť, že to natrel nejakej Alfe!!!! Prednosti alfi nie su v maximálnej rýchlosti /česť GTA/ ale v jazdných vlastnostiach!
21.04, 10. 12. 2007, odpověděttak kdyz jsme u toho obsahu Ja mam taky Itala Fiat Marea 2.4JTD 96KW 130PS je pravda ze Alfa ma lepsi turbo,ale jinak je to to same jako Fiat!Zadny zavodnik nejsem a ani Marea neni na zavodeni to same si myslim o oneco silnejsi Alfe kterou sem take neakou dobu ridil jednalo se o 156 z 2002- 2.4JTD s chipem na 175PS takze by nekdo rekl hmm docela dobre,ale dobre to rozhodne nebylo!Kazde stare CRX 1.6 je proste pruznejsi,ale to je asi vsem jasne!Jen sem chtel rict ze na tak velka auta je uz i tech 150PS docela malo a to se nebavim o zadne tavodni jizde!!!!!Mel sem moznost ridit Ford Mondeo 2.5 -175PS benzin a na proti te Alfe je tam rozdil takovych 2 mozna az 3 stupinku co se sportovni jizdy tyce!takze zadna posrana Alfa 2.4JTD se proste nechyta....
4.01, 5. 2. 2008, odpovědětTak po 1. si uvedom co porovnavas, po 2. si proti tvemu Mondeu ktere ma motor V6 postav Alfu 2.5 V6 a myslim ze tvoje "zasrane" Mondeo uvidi jenom zadek a vzdalujici SPZ-tku :-) A po 3. jenom "chytrak" muze porovnavat vlastnosti dieslu a benzinu...
5.42, 5. 2. 2008, odpovědětto Tomas Pesak: vobec nechapem ako mozes porovnavat nejake mondeo s alfou...a to s ktorym kolvek modelom od alfy.nemam na mysli ziadny focus st a pod...alfa je znacka ktora predstavuje rychlost,obratnost v zakrutach,vynikajuce jazdne vlastnosti a emocie vyvolane sportovym vzhladom exterieru a interieru a to v zakladnej vybave...napis mi co ma take porovnatelne nejaky ford v zakladnej vybave? jedine rucickove hony na stredovom panely......zdar vsetkym alfam! :)
12.27, 16. 1. 2011, odpovědětPo přečtení této diskuse nemůžů nereagovat. Alfu jsem koupil nedávno synovi a né proto aby se z něj stal závodník, ale proto že byla za rozumnou cenu. Tyto stránky jsem vyhledal, abych se dozvěděl nějaké věci co se techniky týče.....ale co to? Jediné co se dozvídám je, že víc než polovina přispěvovatelů konkrétně této diskuse jsou magoři. SILNICE ZE 70TÝCH LET MINULÉHO STOLETÍ - D1 v žádném případě není dálnice stavěná na vaše závody "superrychlých aut se superpodvozky" s ostatními "šmejdy". Vy závodníci si našetřete trochu peněz a vyjeďte do si do Hamburku. To teprve uvidíte dálnici. Navíc tam budete největší machři, protože ač je v Německu na dálnicích maximální rychlost většinou neomezená strejdové a tety ve "šmejdech" BMW, AUDI, MERCEDES...atd nejezdí co to dá, protože si nemusí nic dokazovat....
9.56, 5. 2. 2008, odpovědětKolego na jednu stranu mas pravdu. . D1 neni na zavodeni. Ale kdyz jsi to nakousl, tak normy pro navrhovani silnic a dalnic se od 70. let az tak razantne nezmenily. Kdyz nemluvim o prechodu z ČSN na EuroCode, jinem dopravnim znaceni atd., nejde vetsinou o aspekty, ktere by nejak zvlast ovlivnovaly moznost "zavodeni". Zejmena teda o minimalni polomery vyskovych a smerovych oblouku (bezpecnost jizdy pri zvysene koncentraci - "zavodeni"). posledni dobou se u nas stavi ale dost km novych, modernich dalnic. nekdy i lepsich nez maji Nemci. A pro me z nepochopitelnych duvodu i drazsich (ekologove, povoleni, zkupovani pozemku, kdy 1ha vlastni treba 30 ekologu,...)... A mas taky pravdu, ze v Nemecku jezdi NEMCI na dalnicich jinak. Ale je to hlavne o tom, ze to jsou Nemci a ne Cesi. My jsme cesky narod, tedy sikovny, vynalezavy a extremne soutezivy narod, o tom neni pochyb! Kdyby mela vetsina Cechu moznost jet v BMW,Mercedesu atd. na nemecke dalnici, nejeli by 130 - 140. nekteri zajiste ano, to nepopiram... Tak se nemuzes divit tehle diskuzi. Nemel jsem chut do ni prispivat, ale nakonec jsem se neudrzel. Nechci srovnavat nove BMW se starsi alfou. Ani s novou. Kazde auto ma sve klady a zapory. proto jsou to taky dve ruzne znacky. Proto je taky tolik ruznych automob. znacek. ale o tom se tady nebudu rozepisovat. Jsem hrdym majitelem 156ky. Dela mi sem tam problemy, ale nic zavazneho. Mam ji rad. Ale urcite ji nekdy vymenim... za novejsi samozrejme!! A taky bych chtel bych synem nekoho, kdo by mi ji koupil. a jeste lepe financoval:-))... ja jsem kvuli tomu musel vyrazit do sveta:-))) Cuore spotrivo
13.37, 5. 2. 2008, odpovědětNo chlapci ano, pre nas su Alfi srdcove zaležitosti pre inych su zase iné auta srdcovky. Ale ja mam 156 JTD 85kW bracho ma Audi A3 1,9TDI 81kW a sem tam sa zvezem aj v nej a možem povedat že sa moja Alfa na Audi nehrabe a už len kôli tomu že je lahšia a podla mna je aj v zátačkach stabilnejšia... Ano mám moju Alfu rád - ale zase sa nepozerajme na svet cez ružové okuliare...
15.53, 5. 2. 2008, odpovědětEšte som zabudol tak ako sa kašlu naše autá tak sa kašlú aj iné na tom Audi sa pokazilo uplne čerpadlo po 120000km...
15.55, 5. 2. 2008, odpověděttak sem si početl a musim k tomu stim fordem řict že za první ten tvuj ford má jen 170kw tak si nepleťme pojmy! a za druhý sem sti jezdil asi měsíc a větši hajtru krom siery sem snad ještě neřídil! tak sem koupil sw 2.4jtdm 175!!!kw!! a jestli je nějaké crxo pružnejši tak to psali asi šedé vlasy!
17.27, 6. 2. 2008, odpovědětomlouvam se za překlep PS ne KW to by bylo letadlo!
18.46, 6. 2. 2008, odpovědětDobry den. Vubec sem nepochopil o cem je tahle diskuze, jsem Alfista tyhle auta miluju, ale to jak tady pomlouvate ostatni auta a automobilky me prijde smutne. At si kazdy kdo chce ma jake chce auto nekomu se libi tohle a nekomu zas tohle. A jeste o te rychlosti jako pretahovat se tady o tom jestli jsem jel n D1 200 nebo ne...to je ubohost skoro kazde auto dneska jede 200 na to nepotrebuju Alfu.Neni to vubec o rychlosti je to o tom vzrueni z jizdy, zrychleni a dalsi ruzne veci, ale zase si nebudeme nalhavat ze nase vozy jsou nejlepsi, kdyz jedu po dalnici tak klidne uhnu starsimu panovy co si jede c Mercedesu S500 a reknu si ze ma styl a hezke auto a nepotrebuju se s nim pretahovat.jin ak Cuore Sportivo
21.25, 25. 2. 2008, odpovědětBMW je nejlepsí, stěma italskejma mrdkama jďete do prdele!!!!!!!!!!!!!!!
20.56, 22. 9. 2008, odpovědětjdětě už do prdele s těma alfama je to auto za pár kaček co s toho děláte ferrari bože je to auto jako jiný
22.11, 4. 8. 2009, odpovědětjo jasne je to porad jen auto a autem zustane, jen se nam libi ten potencial jakej ma a kdyz me jizda autem proste bavi (ne jen do prace a zpet popr.. do tesca na nakup) tak prece nebudu vychvalovat D Logana ... A lfa ten potencial opravdu ma jen je trochu choulostivejsi ... Pro me v alfe se cesta stava cilem ... a proto ji opet opravuju :)
12.38, 5. 8. 2009, odpověděthovno
10.02, 15. 1. 2011, odpovědětze mazda HAHAHA hovno
10.04, 15. 1. 2011, odpovědětAlfu mám pro potěchu oka a ducha, na závodění mám třináctistovku motorku. Pokud by jste se na ní svezli, všechny kecy o rychlosti a hlavně zrychlení jakýhokoli běžnýho auta, třeba i sedmilitru, by vám připadaly k smíchu. Se svoji dvoulitrovou Alfou 156 nezávodím a každému tzv. závodníkovi uhýbám.
11.20, 15. 1. 2011, odpovědětjezdím hodně, jak po dálnicích, tak i mimo ně, mě co připadají nejhorší řidiči v Octáviích, v těch novějších, myslím, že nějaká ta druhá řada, nevím teď přesně (kulatější světla vzadu), VW - passat 2.0 TDI, Golf, hrůza a děs, mezi další rizikové patří 18ti letí chlapečci se šiltovkama do boku a většinou ve favoritu nebo feldě s koncovkou na výfuku jako otvor do kanálu, potom důchodci a taky jsou to řidičky, jednou jsem jel, paní si jela v modré octavii a jela 100, ne a ne se zařadit do pravého pruhu, řikám si, tak je kráva nebo co, tak jsem se hodil do pravého já a pozvolna jsem přidával, aby se mi ta k**da nehodila do pravého pruhu, jenže ona začala přidávat a my se blížili k nákladáku, ubral jsem a zařadil opět za ní, podívala se na mě a začala kroutit hlavou, když jsem byl ještě na její úrovni, po čase jsem ju předjel a zařadil se před ní, zpomalil jsem na 90 a jel 90, chtěla mě předjet, dal jsem se taky do levého pruhu, blikala a já jen kroutil hlavou, pak mě chtěla tak pipinda předjet z prava, jak byla na mojí úrovni, tak jsem se na ní podíval a jen s úžasem opět jsem si zakroutil hlavou, podřadil a ujel, nechal bych jí být, ale byla mi nesympatická už od pohledu :-) to si dělám srandu, kdyby tak trapně nekroutila hlavnou a jela kolik by měla, nebo aspoň uhnula, tak bych neměl ani půl slova. O měsíc a půl později mě vytlačil důchodce z cesty (profesionální řidič autobus) - rychlokvaška, v 60 jsem ho předjížděl, no on debil začal taky, vytlačil mě a narval jsem to do stromu, dnes mám novou alfu a na takové řidiče si dávám velký pozor. Jel jsem jednou z Brna domů a jel důchodce s Renaultem Clio, zničeho nic dupl na brzdu a jel asi 40 mimo měto, tak jsem ho předjel, no dědulka mi pustil mlhovky a dálkové (to mám žárovky Osram Night Breaker + 90% svítivosti, musím říct, že to svítí fakt parádně) tak jsem taky ubral, ale neměl kuráž mě předjet, jel jsem 70 on za mnou a pořád se mi vzaloval ve zpětném zrcádku, v další vesnici jsem zastavil u autobusové zastávky a nechal ho přejet - rozjel se hned za ním a spustil na něj to stejné co on na mě (na dálkových mám taky Osram Night Breaker) viděl jsem mu krásně do tváře a předjel ho, raději - riziková skupina a ještě na rozloučenou mu pustil mlhovky, toď moje perličky s českými řidiči a řidičkama a ještě hledám hajzlíka z okolí Mutěnic, co jezdí v nějaké plechovce, radio na max. a šiltovku do boku, červený auto, značku fakt nevím, jak jsem měl tu autonehodu, jak mě vytlačil důchodce, tak frajírek si zastavil normálně na silnici, čuměl jak debil a smál se a kroutil hlavou, mít u sebe v ten moment pistol, tak mu tu jeho plechovku rozstřílím na části na náhradní díly :-D to jsem nezažil, aby se někdo vysmíval autonehodě, ještě nevím jak on dopadne v životě!!
11.40, 15. 1. 2011, odpověděta to jsem opravdu klidný řidič, poslouchám si musiku pěkně vklidu a užívám si jízdy, občas rychleji než dovoluje zákon, občas podle norem a někdy i klidně pomaleji, ale vše řeším vklidu a s chladnou hlavou, je mi 21, ale zjistil jsem, že i když se člověk bude rozčilovat sebe víc za tím volantem, nic tím nedokáže a nic tím nezmění, jediné co můžu pro toho řidiče udělat za volantem daného auta je, že mu můžu ukázat to stejné co on udělal mě a příště si třeba už dá pozor nebo když je to ve městě, tak zastavit kde on, když je to třeba u nějakého obchodáku, vylézt z auta a vysvětlit mu to co by asi měl a neměl
11.45, 15. 1. 2011, odpovědětJako Alfa 156 je hezký auto, ale v letech ostatních stejně starýho modelu. Je hezká 159 v dnešní době. Jinak 156 je k smíchu a popelnice. Kdo má Alfu, je ale mezigalaktickej pitomec!
21.19, 15. 1. 2011, odpovědětHonzo .... kdo má Kdo má Alfu, je ale mezigalaktickej pitomec! .. aha co máš ty za auto ..HITLERWAGEN ? co že 156 je z 98 roku ....ferrari f40 je 87 a vadí to někomu xD
10.53, 16. 1. 2011, odpovědětnechapem na co sa sem serete pokial nemate alfu? nevsimli ste si nazov stranky? ano bmw su dobre,mercedesy tiez aj audi no je to o niecom uplne inom,tak si na googli natukajte tie svoje stranky a chodte sa ventylovat tam....a o dilinkoch co tu šaškuju s nejakymi mazdami a fordmi (bez urazky tej znacky samotnej) atd ani nehovorim,vy sa k teme sportova jazda radsej ani nevyjadrujte....zdar alfam
10.55, 18. 1. 2011, odpovědětProdám 2 masážní koule na baterie,průměr cca 15 cm,původní cena 2.500 kč,nyní 1100 kč,možný odběr Praha, tel: 608 232 854
21.25, 5. 2. 2011, odpovědětDobar Pogled
18.00, 7. 2. 2011, odpovědětZdravím Alfisty,musím přiznat, že jsem se takhle dobře už dlouho nepobavil.Přečetl jsem všechny Vaše názory,připomínky a vůbec veškeré komentáře.Každý by měl mít právo se vyjádřit a každý by měl toto právo respektovat.Můj názor je takový, že tato stránka se jmenuje Alfa Romeo 156 club.Ten, kdo nepochopí že si tu vyměňují zážitky,zkušenosti,poznatky případně rady zmíněného typu a značky auta, by se měl zamyslet.Ono mu to ale nepůjde, protože to co vyplodí někteří z Vás na sklo je toho jasným důkazem.Proto vyzývám všechny rozumný Alfisty.Ignorujme tyhle prudiče.Vůbec na to nereagujme.AR je styl, jako může být každý jiný.Vše má své pro a proti.Mám svoji první ALFU 156 1,9JTD 16V 103kw r.2005 a musím říct, že pocitově pro řízení je to zatím nejlepší auto, které jsem kdy řídil.Mám najeto cca 700 tis. km a byl jsem majitelem cca 25 vozů od Škodovek přes Audi(z tohoto auta jsem byl sklamaný snad nejvíc A6 All Road 2,5 TDi 132kw manuál r2004 - tušný chrochtadlo bez zážitku jen na masírování mastňáckýho oka - podotýkám, že jsem si ho pořídit musel na příkaz nadřízeného).To je ale můj, subjektivní dojem z toho auta.Jinému to klidně vyhovuje OK. Mému naturelu je po desítkách vozů, které jsem vlastnil nebo měl jako firemní teď nejbližší AR.Přišel jsem na to po 40 cítce.Možná by nebylo od věci vyzkoušet těch aut vícero.Tak a teď abych učinil zadost názvu tohoto serveru, pokládám Alfistům otázku.Můžete mi sdělit zkušenost s BREROU 3,2 V6 Q4 191kw ? Tohle auto si přeju mít v garáži a chtěl bych recenzi nějakého majitele, nebo člověka, který s autem najezdil víc, než od prodejce k benzince s řidičem a zpět milostivě 3km sám. Díky moc a AR vše nej. Sandro
9.10, 12. 2. 2011, odpovědětAhoj, já mám 156 2.0 selespeed 1999 a mám ji tak hrozně moc ráda, pchci si ale koupit tu jak máš ty r.2004 v automatu. Ta moje mě zlobí každý měsíc, ale pokud ji jeden den neřídím,nejsem to já o) mám ji předělanou, takže masku mám moc krásnou,tak je mi ji stále líto prodat,dvakrát jsem měla kupce a rozmyslela si to. Také ůžasně zabírá a ten zvuk motoru ...hmmm jiné auto než Alfinku bych také nikdy nechtěla.
20.30, 12. 2. 2011, odpovědětAhoj Petro, v automatu od AR jsem ještě neseděl.Co se týče benzínu a staršího ročníku jako máš Ty, tak jsem na to neslyšel moc chvály.Souhlasím s Tebou, že to chce mladší ročník.Motor co tam mám, je naprosto vynikající.Má super spotřebu cca 5,5 až 6,5 l nafty a jede jak z praku.Tak kdyby jsi nelpěla na automatu a já sehnal výbornou BRERu, tak ta moje bude na prodej.Zdar a hodně šťastných km s AR. S.
18.19, 13. 2. 2011, odpovědětJdi na Alfisti.cz tam je možné že potkáš někoho s Brerou v koncepci jak uvádíš. tady se rozumného nedočkáš. Z tvého postu jsem vycítil že jsi na tom postavením i společensky podobně jako já a tak moje hlavní stanoviště je na Alfistech. Zde se objevuje příliš mnoho SPAMU od děcek, prvomajitelů. provokatérů, i těch co ještě nemají ani řidičák a udělují rady a pod. Zde se objeviju jen pro to abych nevyšel z jakéhosi vnitřního pocitu napětí, co zde zase nějaký chytrolín vyplodil.
6.51, 14. 2. 2011, odpovědětparmazane......:-D
23.29, 13. 2. 2011, odpověděttam je to napikacu,tady super zradlom :-P
15.17, 15. 2. 2011, odpovědětAhoj, do budoucna si chci pořídit Alfu 156 1.9 jtd po faceliftu,ted mám peugeota 406 a s alfou se to nedá srovnat krásnější auto než alfa neni.A chci se zeptat jak to je stim olejem?Opravdu je nato tolik háklivá?Kolik Vás olej stojí?Jak to vypadá s autem po 200000 tis.km?Osobně nevěřím kecům že to je sračka atd..z vlastní zkušenosti vím že se stejně dobře může posrat uplně nové auto za skoro milion jako za 100 tis.Jak se tváří tvrdší podvozek na díry,často jezdim na ryby a to sou cesty necesty,s 406 to přehoupnu pač to je měkký.Díky moc všem za info od lidí který auto maj a ví o čem mluví.
10.07, 17. 2. 2011, odpovědětzáleží co si tam pořídíš za tlumiče atd. já mám osobně taky na zhoupnutí :-) a je to vklidu i se sportovní jízdou, co se týče oleje, tak sice se doporučuje Selenia 20k 10W 40 nebo 5W 40, dokonce i 10W 60 racing nebo tak nějak, teď přesně nevím, protože úpřímně mě to nezajímá, dávám tam Castrol 10W 40, lil jsem tam i Mogul za 120 Kč litr a motor šlape jako hodinky, pokud motor bude mít olej a to už jakýkoliv, tak se nemůže zadřít, to je moje zkušenost, pokud se zadře, tak je problém v něčem jiném a to jsem vyzkoušel hodně olejů a motor se mi nezadřel! Zkusil jsem i Selenii a moc mě to teda neohromilo, žádný rozdíl, olej jako olej, samozřejmě automechanici a další, kteří se o to zajímají budou nesouhlasit, no říkejte si každý co chcete, není to je o tom někde to vyčíst, nebo se to naučil, ale hlavně a především o zkušenostech. Naježděno cca 225.000 km a jediná moje oprava byla termostat, nikde nic nevrže, nikde nic nebouchá, i když už pomalinku začíná se ozývat pravý přední tlumič, ale vše je v naprostém pořádku, mám motorizaci 2.0 JTS a jsem spokojený, měl jsem i 1.6 T.S. kde jsem taky vyzkoušel mraky olejů, kde jsem měnil pouze alternátor, jinak auto šlapalo opět bez jakéhokoliv problému, důležité jé ten olej tam mít a kontrolovat ho, pravidelně, klidně i před každou jízdou, v případě dalších otázek neváhej se ozvat.
10.25, 17. 2. 2011, odpovědětTak to je perfektní že takle pěkně drží já sem si to myslel neni důvod proč by se měla srát,ale je fakt neskutečný kolik lidí ti cpe jakej to je krám a přitom pomalu neví jak to auto vypadá.Nevim kde se to v lidech vzalo že octavie je "stělesněná spolehlivost" a alfa romeo je největší šunt.Já teda benzinek nechci mám ho v 406 1.8 16V a když se vytočí tak to letí taky dobře ale nafta je nafta,ten krouták nenahradíš jede a přitom nežere.Sem si myslel že to s těma olejema nebude tak horký,já taky do 406 leju castrola 10W40 Magnatec a je to paráda.Měl bych k dispozici tak 40000 kč ale největší problém bude se zbavit 406 to za moc neprodám,a dohromady bych potřeboval 100000kč.Trošku sem taky uvažoval o 2.4jtd ale tam bude zas větší spotřeba a ta pojistka bude taky dražší.Chi ale určitě kombajna.Nemáš tu fotku svojí alfy?Bych se kouk.
10.42, 17. 2. 2011, odpovědětjo můžu ti ji poslat mailem fotku, jinak mám teda ten benzín, ale vzhledem k tomu, že to už je přímé vstřikování, tak mám spotřebu 7.4 takže si myslím, že na 2.0 o výkonu 122 kW je dobrý
10.51, 17. 2. 2011, odpovědětjinak co se týče té spolehlivosti co o tom vykládá jakože každý, tak já si myslím, že spíš jde o to, že lidí říkají, že na octávku seženeš hned všude všechno, což mají teda pravdu, ale nemyslím si, že v dnešní době byl takový problém sehnat náhradní díly na alfu, co se týče kazivosti, každé auto se kazí, otázkou je, jak se majitel k tomu postaví a jak ho opraví a jak se k autu chová, když bysme to měli brát v dnešní době tak, že je to ital a nevím nevím jak je to s dostupností součástek atd. tak osobně si myslím, že třeba na takový Rover by na tom nebyl o nic líp, SAAB a možná i jiné
10.59, 17. 2. 2011, odpovědětto nevim koupil sem alfu se serviskou a posralo se mi snad uplne vse -termostar ramena silentbloky klepe klikova hridel prestal fungovat stahovani okna u spolujezdce,ve finale mi zacala tect baterie a ted jeste resim tesneni pod hlavou rika se kus od kusu ale co je moc je je moc takze alfa na posledy ted mam problem ji prodat na nahradni dily chapete pravidelny servis?
18.51, 17. 4. 2011, odpovědětRE: z36-04.opera-mini.net - Rádoby "servisní knížka" neznamená vždy co by měla, ve většině případů je to jen takový cinkrlátko který je znát i na ceně auta, takže musíš taky pořádně prohlídnout co kupuješ a něco o tom i vědět, a to že i koncerny mají zničitelné termostaty, i polská baterka občas vyteče a že ramena vymlátíš na českých silnicích i na Xpětce a to s tou klikovkou se určitě nestalo ze dne na den ne? Ono vždy auto se serviskou z roku 98 a najeto 100 tisíc za méně jak 30 tisíc korun je jako pěst na oko. Např já osobně mám servisku prázdnou, takže není problém oběhnout 5 mechaniku at tam vrazí štempl a já si tam už něco doplním...
21.14, 18. 4. 2011, odpovědětKr neki
13.31, 1. 1. 2012, odpovědětakorát, že mercedes bude jezdit furt 20 let, kdežto ty už alfu mít nebudeš, protože nebude. A když vidím BMW z roku 90 a alfu 2000, tak z BMW jde respect, kdežto o Alfě každý řekne, že je to sračka! Sám mám alfu 156 2,5, ale když vidím BMW, nebo Mercedes, benůžu se mězi ně řadit. Akorát, že jsem se na tu válku s Alfou dal a už jí neprodám nikdy, protože to auto je prostě neprodejný. Ale nějak mě to netrápí.
7.27, 3. 1. 2012, odpovědět.. официально подтверждаю что я Миронов Олег Михайлович 21-08-1959 конкретно , и ! март 2012 !! , :))) ; Также я Миронов Олег Михайлович 1959гр и :)
13.40, 20. 7. 2012, odpovědětобразование ; я есть Миронов Олег Михайлович 1959 Москва реальное пиздобол, хуйло и мелкая тварь :)))Воскресенск январь 2013 Серафим ДРЕМЛЮГА; Семенов Николай Николаевич, Кретов А.Н. известный бизнесмен, Аристарх!!Роснефть путешествия Русская деревня Чечня ЖЖ оппозиция Анжи Грузия Великобритания Барселона Рождество ЦСКА Пенза , оппозиция мыслишки . olmironov ,Рождество НТВ Тимченко %) блог счастье с 2001г. по 05.03.2001г. – заместитель генерального директора ФГУП «Нацрыбресурс»; наводнение - Подитожу я Миронов Олег Михайлович 1959 конченая гнида и я готов предать кого угодно! .
14.23, 9. 8. 2012, odpovědětaž na to, že ty si měl plnej kotel a on to lechtal ňoumo!
16.49, 9. 8. 2012, odpovědětplne suhlasim s honzom, tieto skurvene auta maju stale nejake problem staaale, je jedno kto to mal jednoducho po desiatich rokoch sa to zacne tak jebat jak nijake ine auto v tom veku … skurvene talianske sroty co tu tu obhajujete ze zavisi od majitela picoviny naivnych drbnych hlav. Fiat nikdy nic ine nevedel ze dizajn a vymyslat typy motorov ale kvalitativne ani jeden nedosahuje spolahlivosti vykonu a kvality. najebes do toho penazi viac nez tri tie iste alfy, potom sa kazdy s tym ukazuje ze aku ma alfu, picu skurvenu. a v tom momente je to nepredatelne tak clovek do toho vraza stale peniaze. treba na zaciatku sa toho zbavit a na tuto znacku sa V Y S R A T. v taliansku vsetko mozne len nie alfy fiaty, to ide na vyvoz na vychod… tam im to zeru.
17.29, 23. 8. 2012, odpovědětVolné fórum ALFA Romeo 156 club už není tak zajímavé kvůli alfám, alfy jsou v pohodě. Vyskytují se tady ale různá individua která však v zdaleka v pohodě nejsou. Naše alfy je čímsi dráždí do té míry, že pociťujou nutnost se k tomuto vyjadřovat v né zrovna lichotivém tónu. Já osobně se tady vyskytuji sporadicky a to téměř vždy kvůli těmto "kritikům", je to zábavná četba a jsem proto nevýslovně šťasten, že toto fórum není moderované. Díky tomuto se tady mohu setkat s individui, která se na jiných stránkách nemohou vyskytovat jednoduše proto, že se neumí vyjadřovat bez použití vulgarizmů.. Otázkou ale je, proč se tady objevují opakovaně po dlouhou dobu. Proč ten jejich "smutný příbeh" pod názvem Alfa Romeo neukončí? Proč se neustále zmítají v křečích? Proč nás tady otravujou svými mentálními zvratky? Proč se sem stále vracejí? Tady se nerozebírají sociální problémy lidstva. Není snahou tohoto fóra nastolit nový sociální řád světa. Jde tady pouze o automobily. Proto si dovolím tvrdit, že zarputilost, s jakou své názory prosazují, je nezdravá. Raději by svou energii měli směrovat k palčivějším problémům, pokud jsou toho schopni, o čemž ale silně pochybuji.
18.30, 23. 8. 2012, odpovědětuz ti to odletelo ci este si tu pan doktor:) Co si napisal prekonalo vsetkych tu, je to tak dokonale sucharske, sporadicky vybuzerovat a zanalyzovat, s tymi krcmi akurat tak v ruke medzi nohami sporadicky :) kde to tleje tento komunizmus vyhasnuty ?
8.14, 30. 8. 2012, odpovědětStrojni tehnik
16.27, 17. 11. 2012, odpovědětPETER 166 -ČURÁK!!!!!!
20.36, 17. 11. 2012, odpovědětpotřebuji radu 156ts benzin od zadní nápravy je cítít benzin.v servise nic nenašli žádný únik.otevřu přední okno a mám to ve voze jako když je prasklá nádrž nebo co.výměnil jsem vzduchovací ventil.nic. potom víčko od nádrže stále stejné,všude sucho ale ty výpary to je hrůza.nemáte s tím někdo skušenost.díky za radu.
0.25, 31. 12. 2014, odpovědětneviem co je vzduchovaci ventil ale vypary z nadrze su podtlakom v sani odsavane a miesaju sa s nasavanym vzduchom. je to taky system modrych hadiciek, ktory vidis ( ked stojis oproti motoru ) po lavej strane a ovladaci solenoid s filtrom je ukryty pod blatnikom. tu to mas popisane s obrazkami : 1 - http://www.google.sk/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAgQjRw&url=http%3A%2F%2Fforum.alfa156.net%2Fforum%2Fforum_posts.asp%3FTID%3D51580%26get%3Dlast&ei=aLijVMblJ4bcywOjhIGgCw&psig=AFQjCNFX_g4A1nS_zEGIAcT6Lsq_vrHzYw&ust=1420102120716768 2 - http://eper.fiatforum.com/eper/navi?MOD_COD=116&COUNTRY=012&GRP_COD=102&CAT_COD=T7&SBMK=R&DRIVE=D&MAKE=R&COMM_MODEL=156&ALL_FIG=0&LANGUAGE=B&PREVIOUS_KEY=PARTDRAWDATA&NEW_HTTP=TRUE&ALL_LIST_PART=0&SB_CODE=-1&KEY=PARTDRAWDATA&PRINT_MODE=0&EPER_CAT=SP&GUI_LANG=B&WINDOW_ID=1&SGRP_COD=1&SGS_COD=0&DRW_NUM=2
9.51, 31. 12. 2014, odpovědětSKN Tuning
16.06, 30. 4. 2016, odpovědětS.T.
1.19, 2. 7. 2016, odpovědětVeterinarka
12.17, 27. 11. 2020, odpovědětLuftar
23.04, 14. 6. 2021, odpovědětGradbeni tehnik
15.15, 19. 8. 2021, odpovědětTehnolog prometa
15.54, 2. 1. 2024, odpovědět