Včera večer som poumýval v práci auto A.R. 156 1.8TS 16V a všetko bolo v pohode.Ráno som naštartoval a šiel som domov tiež vpohode a bolo ešte sucho!!!!!!!Ked som viezol deti do školy už bol napadaný sneh a mne sa začalo dusiť auto.Može to byť tou vodou alebo čím?Do včera v pohode.neni dávno som menil komplet rozvody ,vodnu pumpu ,lambda sondu a olej.To ma stálo hromadu penazí a tera dufam že to nebude nič také vážne ,lebo už som na nervy....DíKY ZA POSTREHY!!!!!!!!
10.50, 30. 11. 2007, odpověděttakhle na dalku ti akorat kadzy sdeli svoje problemy, ktere mely podobne symptomy .. vaha vzduchu - ale nemusi to byt nutne jeji problem - muze to byt banalita typu - olej na svickach
11.56, 30. 11. 2007, odpověděta to mytí se týkalo i motoru? víš jestli si náhodou nenastříkal vodu kam nemáš
12.59, 30. 11. 2007, odpovědětMotor nie ,ale ešte to nikdy neurobilo.Do dneška všetko v pohode.Ale ten mechanik hovoril niečo o sviečkach ,aby som si kupil nové.
13.56, 30. 11. 2007, odpovědětJa viem , to može byť aj špatný benzí alebo zrazená voda vnádrži?Musím to dať niekde asi do tepla .Alebo navlhla elektrina.Dal som do nádrže ten prípravok VOLFABíN.No uvidíme!!!!!!Zatial ale aj tak dakujem.
15.17, 30. 11. 2007, odpovědětAhoj měl jsem obdobný problém,alfa mi taky z ničeho nic začala vynechávat a cukat při jízdě,nepřišel jsem na to co to dělá,a taky to začalo když napadl sníh ja jsem to při jízdě vytáčel co to šlo,a přestalo to dělat a teď v pohodě jezdí bez problému,tak nevím jestli to bylo svičkama nebo benálem? kdybys na to přišel co ti to dělalo napiš.čus ať Ti alfa slouží.
15.34, 30. 11. 2007, odpovědětSamozrejme že ked to zistím tak napíšem a ešte to skusim nastriekať nejakým kontaktolom/elektrické/spoje alebo ako by som to napísal a vysušiť všetko.No ale uvidíme!!!!
18.30, 30. 11. 2007, odpovědětahoj, mám gtv a mám stejný problém. váhu vzduchu jsem odpojila a bez ní je to ještě horší, takže tou to není. svíčky mám nové ngk a zkontrolovaný palivový systém a vyměněný palivový filtr. na diagnostice mi zjistili chybu-snímač fáze a svítí mi vstřikování. jo a cukání je častější a silnější....můžu s tím vůbec odjet do alfa servisu když je 30km daleko? nezničím motor? díky march
20.33, 2. 12. 2007, odpovědětMne to robilo dnesk celý den.Tak som sa vtom trochu porýpal a odpojil som u motora kábel od lambda sondy.Neviem ako ma to napadlo ale div sa svete to auto ti ida uplne normálne a ani raz to neškublo.Ale či možem jazdiť bez zapojenej lambdy to neviem,lebo odborník zas nejaký nie som.Asi bude špatná lambda.Pred asi dvoma mesiacmy som dával novu za 4.600 sk.Skus ju odpojiť a uvidíš.Zatial ahoj a držím palce!!!!!
21.22, 2. 12. 2007, odpovědětfile://localhost/D:/HUGO/81646_DSCF0040_557lo.jpg. Toto by malo byť ono,vedla tej stredovej hadice prvý spoj. To som odpojil a auto ide zatial dobre.Dnes som bol za jedným známym mechanikom a povedal aby som šiel na čítačku že bude špatné nejaké čidlo, tak uvidím.....
11.28, 3. 12. 2007, odpověděttak pochybuju ze se nekdo dostane pres net na tvuj pocitac na disk D :D
11.59, 3. 12. 2007, odpovědětMáš uplnu pravdu .Zajtra to opravím,teraz musím ísť do práce.Ale díky za upozornenie.čauko.
16.50, 3. 12. 2007, odpovědětjeste sem se vas chtel zeptat kde je ulozenej ten SNÍMAČ FÁZE kde je to zapojene a je mozne si to vymenit sam nebo to musim dovest do opravny prave ze nemuzu ani nastartovat nejak to nejde toci to ale nejak to nechce chytnout a kdys to chytne tak to okamzite behem chvilky umre tak prave se ptam jestly se to da vymenit ?
18.29, 31. 10. 2010, odpovědět