Ahoj všichni, jelikož jsem koupil svoji alfu letos,a origo 16 sem obul na zimu,a nechtěl bych to vyzouvat,tak přemýšlím žebych koupil nové al kola,ale problem je že nevim jestli mám jit do 17 ctek?? mám obavy o komfort,a rychlejší konec podvozku,, tak má už někdo dostatek zkušeností s těma 17?? je to zásadní rozdíl co se týká komfortu? nebo raděj zůstat u 16!! z praxe vím že co je pěkné neni až tak praktické. dík za jakákoli vyadření.
17.18, 1. 12. 2007, odpověděttak tenhle problém řeším teď taky,origo jsou na zimu a nevim jaký na léto.Ty 17" nejsou na komfortu tak moc znát a určitě to lépe sedí(vim to,měl jsem je na Bravu,cca rok a půl).na Alfu by určitě sedli víc ty 17" a pokud zvolíš rozumný rozměr,tak bych se ani o ten ppodvozek moc nebál.Já ale asi půjdu do těch 16",a to hlavně kůli ceně pneu,pokud chceš něco kvalitního,tak je to v 17" docela darda.
17.54, 2. 12. 2007, odpovědětNechtěli byste obuté 16" z GTVčka za rozumnou cenu???
21.55, 3. 12. 2007, odpovědětStačí si napsat o info na autajsoumehobby@seznam.cz
21.56, 3. 12. 2007, odpovědět