Zdravím pánové, vzhledem k tomu, že tohle forum je dosti nepřehledné přihazuju znovu svoji zkušenost, aby byla dobře viditelná, určitě se hodí všem. Pánové pozor na to vyndávání táhel, také jsem vyndal po druhém vykradení. Auto jsem nechal opět před barákem, vědom si toho, že radio ukradený (koukaj dráty), do kufru je vidět, že tam nic není, ve schránce nic není, pohoda... ALE v sobotu ráno přijdu (s parádní kocovinou) k autu a obě kliky vylomené, zámky vylomené, jedna klika uplně v hajzlu a druhá visela na jednom šroubu.Nedostali se dovnitř, ale Škoda za 2 litry. Takže radím, ještě alarm nebo alespoň zaslepit zámky, aby ty zkurvenci věděli, že táhla jsou pryč a že do alfy nemůžou jako do 120tky, páč jinak Vám můžou dojebat auto jako mě. Přeju pevné nervy, já už jezdím 2 měsíc bez radia :-( Soudruzi v Itálii jsou fakt kokoti když to zabezpečení udělali takto..
18.21, 10. 12. 2007, odpovědětZaslepit zámky asi nebude k ničemu, protože stejně fungují jako kliky. Nepochopím, proč v alarmu neudělali pár features, které by zvedly zabezpečení o řád. Na Fiatu mám Jablotron home made montáž, a nemohu si vynachválit. Nemáte někdo shema a info k alarmu, jak na alfácký čidla naroubovat Jablotron?
11.34, 11. 12. 2007, odpovědětnepujde to otevrit .. dlazebka a jde se pres okno ...
11.51, 11. 12. 2007, odpovědětTo ano, to je samozřejmě riziko vždycky, ALE znamená to dělat hluk, evidentní napadení auta atd.. kdyžto když přijdeš a trochu vezmeš za kliku a sesh tam, tak je to o něčem jiným. Je fakt, že těm zmetkům je všechno fuk, myslím že přemejšlej v úplně jinejch rovinách.Já to budu řešit tak, že dám zesík a z něj drát do ipodu a bude, z venku to bude vypadat, že radio není. btw tušíte někdo zda se vejde zesik pod sedačku?
13.29, 11. 12. 2007, odpovědětMne v Prahe vykradli 2-krat Alfu. Po tychto neprijemnych skusenostiach som dal zaslepit zamky a namontovat alarm. No vsimol som si, ze sa nejaky skurvysyn opat pokusal na strane spolujazdca vypacit klucku. Radio pre istotu vyberiem komplet von a nechavam trcat droty. V kazdom pripade som za to, aby sa tito smradi a im podobni strielali ako skodna :-/
13.37, 11. 12. 2007, odpovědětDr. No máš naprostou pravdu. Tyhlety "lidi" přemýšlí úplně v jiné dimenzi. A to, kde schrastit love na další dávku a je mu naprosto jedno, jakou škodu způsobí jinému. Jak by mohl někdo normální chtít zničit, takovou krásnou retrokliku jako má 156
13.43, 11. 12. 2007, odpovědětv televizi jednou jeden maník vyřešil vloupání do auta dost skvělím a levným způsobem.. Jednalo se o bezdrátový zvonek. Mechanismus tlačítka připojil tak,že když někdo otevřel dveře,rozsvítilo se ve stropě světlo a tím se sepnul zvonek a u něj doma to začalo zvonit. Stačil vyběhnout a toho zmrda chytil.. Nevýhoda je malý rozsah cca 300 metrů a použití jen asi u baráku.. I tak si myslím že dost skvělej nápad.. Jenže já moc elektrice nerozumím,tak to nemám. Ale zatím... ťuk ťuk ťuk se mi do auta nikdo nezkoušel dostat.. Jinak je mi vás,co mají vykradené auto moc líto. Upřímě nevím,jestli bych toho,kdo mi vykrádá auto chtěl chytit. Asi bych šel sedět...
17.01, 11. 12. 2007, odpovědětZdar všichni,nerad bych Vás strašil, ale když mi urvali ty kliky tak mi cumeli jen dráty (cili nic neřeší) a kufr taky prázdnej evidentne a stejne se tam snažili dostat. Sockový radio je taky k prdu, měl jsem tam jen kazetový bez panelu a stejně ho vzali. průser je, že ten ksindl ví, že alfa je zabezpečená úúúúúplně na hovno a proto veeelmi lehkej cíl...Každopádně mě auto vykradli dvakrát a jednou poničili, pěkně na prd..rozhodně nikomu nepřeju něco podobnýho..
17.58, 11. 12. 2007, odpovědětVítek - Jak je složitá kompletní montáž? Měl bych dost zájem.
18.33, 11. 12. 2007, odpovědět