Dostal jsem ted od gennuse odkaz na new forum,ten kdo o něm ví at se vyprdne na todle a ten kdo o tom neví at udělá to samé! Prostě mazejte na alfissimo!! :-) www.alfissimo.cz.....je to o něčem jiném...
18.51, 11. 12. 2007, odpovědětvsak tam nikto nieje
19.27, 11. 12. 2007, odpovědětProto tam taky musíš jít:-) nic není hned a chvíli to bude trvat, nemyslíš...?
19.31, 11. 12. 2007, odpovědětCau. Nic závratného na tom foru nevidím. S timto jsem velice spokojen. Myslím,že tyto dvě sekce stačí,stejně čtu skoro všechno a tam než bych to prolezl:-(( Tady je to přehlednější. cau
20.00, 11. 12. 2007, odpověděthmmm každej má rád jinej chleba no:-)) mě tady např. vytáčí to neustálý spamování, a 2 sekce si myslím teda rozhodně nestačej...přirovnal bych alfissimo k New Yorku a todle k trošku vytuněnejm Hošticím :-D Jasný, seženeš tu vše,je to zaběhlý, ale admin tu na to prostě "máálinko" s*re...
20.10, 11. 12. 2007, odpovědětKde tu je jaký spamování? Ty asi nevíš co to je zaspamovaný fórum. A tohle fórum je asi tak 37-krát přehlednější. Už jenom to šílený citování.
21.14, 11. 12. 2007, odpovědětto Lukas,to se podle tebe nemůže? nelíbí se ti? nikdo Ti ho nenutí,Tak nemusiš každého vyhazovat,Mě se tohle forum líbí a sem s ním spokojen.co jsem koupil to taky prodávám,tak se hned nečerti,podívat se tam může každý nebo podle tebe né?? zatím ahoj
21.21, 11. 12. 2007, odpovědětNo asi moc nechodíte na jiný fora,to je jedno... tady abych furt dával ctrl +f abych něco našel, nikomu nic nenutím.. Našel sem tu spoustu věcí a sem za to rád, tj..ale už to chce změnu, aspon u mě... Nevím co je tady přehledný, 37*:-D řeší se tu věci pořád dokola, přitom už je to tu asi 1000* zmíněný..ale komu by se v ČR chtělo hledat...ale když se Vám to líbí
21.38, 11. 12. 2007, odpovědětUplně vidím jak sedíte u tý 486ky a "surfujete" :-D omg, retro rulezz:-DDD
21.41, 11. 12. 2007, odpovědětKdyž sme u toho popichování
21.43, 11. 12. 2007, odpověděttak to nové forum se mi velice líbí... je fakt, že když sem na toto forum přešel z www.calibra.cz, tak sem se mírně zhrozil. Neříkám, že tam to je nějakej moderní skvost, ale je dobře funkčí... Zdejší mi přijde velice nepřehledné. Když už ničím jiným, tak tím, že se nedají v textu dělat ani odstavce a že se příspěvky neřadí vždy podle data vložení
22.34, 11. 12. 2007, odpovědětSem chodí dost lidí, jsou na něj lidi zvyklý, jasný..včetně mě... Mě se to nové taky líbí, jen nevím jestli na něj lidi budou chodit, když to tak čtu, navíc todle je vyloženě pro 156kaře, tam to je pro Alfy všehochuť..ale prostě líbí se mi víc, už jen že tam jdou blbiny (pro někoho) jako jsou avatary atd, což je už dnes součást každého fora snad... Nikoho nikam netlačím, každej at se rozhodne... Jen si myslím že tady třeba je vidět jen pár prvních příspěvků a na ty ostatní se už třeba ani nedostane...blbě řešený...Pochybuju že to každej projíždí až bůhví kam...
22.44, 11. 12. 2007, odpovědětuž sem se tam zaregistroval, do záložky ve FF sem si dal rovnou odkaz na 156, ostatní alfy mě nezajímají, takže sem vyřešil váš problém s nepřehledností zapříčiněnou velkým počtem sekcí. Doufám, že se forum rozběhne a budou tam chodit lidi.
22.39, 11. 12. 2007, odpovědětsouhlas :-)
22.46, 11. 12. 2007, odpovědětlokaš, tiež ma to tu trochu štvalo a zdalo sa mi to zastarale. ale chodim sem už asi dva roky a názor som trochu zmenil. jednak to tu "žije" a je tu všetko čo potrebujem. a admin je tiež už akisi viac v pohode. ak by to bolo tak s tym vymazavanim, už by si tu NEBOL!! Podľa toho ako to forum obhajuješ, maš v tom asi prsty. Držim ti palce. Ale nerob si reklamu tak, že kydaš na druhych a ešte nas tu zaradiš medzi veteránov!
13.35, 12. 12. 2007, odpovědětPrsty v ničem nemám, teprv včera sem na to forum byl upozorněn..Myslel sem si že hodně lidí uvítá změnu dle mého k lepšímu, určitě sem se tady nechtěl hádat a koho sem třeba měl urazit tak se omlouvám.. To bych byl asi naivní malinko kdybych si myslel že tam každej hned přejde...Prostě kdo chce ať se tam mrkne, zhodnotí, porovná...zatim se mějte
14.38, 12. 12. 2007, odpovědětahoj přesně to sem měl na mysli,když jsem ti to psal.zdarec..
15.19, 12. 12. 2007, odpovědětno on totiz kazdej si nepridelava narazniky z GTA...nemyslis?
7.32, 13. 12. 2007, odpovědětČaute,proč se popichovat? Každé forum je svým způsobem fajne,já to neřeším chodím tam i tam jak mě zaujme nějaky článek na jednom či nadruhem tak zůstanu a počtu ne?Proto se ty fora zakládají,aby se člověk poučil a taky něco naučil a popřípadě i koupil ,myslím si že to je dobrý přínos pro kluky kteří alfu nemají dlouho.Já si myslím že těch fóór už je dostatek,a měli by se už jenom zdokonalit. Zdar ať nám alfičky slouží.
11.13, 13. 12. 2007, odpovědětno me jen proste prijde dalsi forum zbytecne...akorat se to drobi na mesni celky..
11.28, 13. 12. 2007, odpovědět