prosim o pomoc, dnes me prestal fungovat cental. Existuje nejaka jednoducha naprava? ma s tim nekdo zkusenosti? Dik, Luk
21.46, 11. 12. 2007, odpovědětCo třeba pojistky...
22.16, 11. 12. 2007, odpovědětjá když sem auto kupoval, tak mi prodávající říkal, že nefunguje dálkáč, že se auto musí zamykat klíčem... tak sem jen tak zkusmo zmačkl tlačítko na klíči a cvak, auto se zamklo... divil se....14 dní mi to funguje vpohodě... ale najednou se mi stalo, že to přestalo.... musel sem tedy všechny dveře zamčít ručně zatlačením kolíku, u řidiče zamčením venku klíčem... po opětovném nastartování a popojetí to zase začlo fungovat.... taky netuším, čím by to mohlo být.... takže kdybyste někdo měl radu....děkuji
22.26, 11. 12. 2007, odpovědětTaky se mi to sem tam stane. Staci pootocit krlicem do polohy pred nastartovanim a zase vypnout. On se zase rozbehne
11.32, 12. 12. 2007, odpovědětjo, diky za info. doufal jsem, ze to bude jen v "divoke italske elektronice" a po nastartovani se to zpravi. docela sem mel skol, kdyz sem s autem dojel a porad to nefungovalo, ale po druhe jizde uz bsechno bezi jak ma. Takze kdyz nepomuze jednou.. tak podruhe :o) :o)
8.01, 13. 12. 2007, odpovědět