Ahoj Alfisti ... dnešním dnem jsem spustil nový internetový projekt "Oblíbené-stránky.cz", který by měl většině uživatelů usnadnit každodenní práci s internetem. ... Protože jsem si jistý, že i vám všem přinese tento projekt spoustu užitku, posílám sem odkaz a pevně věřím, že mi zde sdělíte nejen svůj názor, ale především vám opravdu práci usnadní a budete ho využívat :-) ... Lze si zde nastavit rychlé odkazy na nejpoužívanější webové stránky, ukládat soubory až do velikosti 20MB, pravidelně se nechat informovat o nejrůznějších novinkách (zprávy, sport, TV program, počasí apod.). "Oblíbené-stránky.cz" vám usnadní i samotné vyhledávání na internetu implementovaným vyhledávačem Google, vyhledávání obrázků a nejlevnějšího zboží na internetu pomocí Seznamu. To vše na jedinné stránce, kterou doporučuji uložit si jako stránku domovskou. ... Byl bych velice rád, kdybyste mi sem sdělili svůj názor na tento projekt, ať už ho využívat budete či nikoliv :-) ... Snad se vám projekt bude zamlouvat a doporučíte ho dalším :-) ... Předem díky za názory, paolos ............. http://www.oblibene-stranky.cz
16.12, 13. 12. 2007, odpovědět