Osoby vystupujúce v tomto príbehu ani náhodou nie sú vymyslené,a ich podobnosť s reálnymi vodičmi vôbec nie je náhodná.17.12. ráno si to šiniem so svojou 156SW smerom Zvolen-Bratislava,pomaličky,"na spotrebu",cca 110,a na kopčeku pravdy (Hronský Beňadik)ma výrazne (cca160km/h)ofúkla a pozdravila zvolenská 147,krásny biely dieseláčik.Vtom si za môj volant "presadol"pravý závoďák,a poď za ním!Navrchu kopca musel dobrzdiť za kamiónom,skoro som mu načal kufor.A potom cez dve plné rezol štyri kamióny,v zátačke,v noci,a do kopca.Zamrazilo ma,takto sa predsa nejazdí!Ale moja nadržaná duša-poď za ním,cca 190km,a zrazu ho vidím!Idem ho reku sundať,predsa mi to kamoš nenaloží,a vtedy si ma na poslednú chvíľu všimol(chcel totiž tiež predbiehať)ale už ma mal vedľa!Chýbalo asi 20cm a dvaja kamoši-Alfáci sa váľajú spolu v priekope.Chcem tým len povedať,že bežne takto neriskujem,a toto bolo zrejme naposledy(v takejto miere).Keď som potom kamoša chcel na pumpe pred Nitrou pozdraviť-obaja sme stáli,tak mi odišiel.Odteraz už len jazdím pekne,rýchlo a bezpečne.S Alfami sa už nenaháňam,my si predsa medzi sebou nemáme čo dokazovať,šetrime si to na dojčlanderov. PS.ale bol to kurva adrenalín...
17.41, 17. 12. 2007, odpovědětpěkné... taky když vidím Alfu, serdce mi zplesá raostí a musím ji dohnat a pozdravit za kažkou cenu:) Jinak kdyz sme tak u toho... slovensko je na toto super, bol som bratislave a na dvouproudovce si vedle me stoupl BMW 318i, tak si rikam.. toho bohdá nebude,aby alfa utekla z boje... tak sme si dali malinky sprint... síly byly vyrovnane, nevim co tam mel za motor... ale bylo to pekny... Adrenalin pri jizde v aute je nejuzasnejsi vec:-))
19.35, 30. 1. 2009, odpovědětAhoj chlape! Nemáš doma rodinu? Jak Alfi? Spokojenost-nemám-li pravdu? Remusek jen tak brumlá!!!Ale byl v ohrožení!Odešel mi kat-už v něm tak cvrlikalo,ale protože bylo těsně před Vánocemi a normálně jezdím,jak strejda-říkám si-vyřešíme po novém roce. No jo,ale i v takovém strejdovi občas chytí ty saze!Dva dny před Štědrým dnem jedu z Třince na FM-krásná stráda,sucho,minimální provoz-prostě jsem holku pustil 180-190.A to byla chyba!Kat jsem normálně vyfoukal Remusem ven! Druhý den se Alfi zahřála na 70 st.-motor zmlk a nešel natočit.Jak vychlád naskočil,70-ticho! Ještě,že mám asi 5km šikovného Alfidoktora,který mi promptně zajistil a namontoval nový kat.Při demontáži mi z trubky za katem vytřepal špunt keramiky z katu.REMUS na štěstí bez ůhony,ale byl jsem na infarkt z pomyšlení,že jsem si ho zlikvidoval. A poučení? Alfisti pozor na saze a neodkládat řešení problémů!!
21.54, 30. 1. 2009, odpovědětahoj . ja mam doma 156 v6 2,5 DT ale pred tyzdnom som bol v ba na frod mondeo 2005 2.0 tdci 130 koni dobre, a rychle auto chcel som za nitrou obehnut jednu 156 ciernu Sw ale kdeze pridal a zmizol ako gafor az po 10 km ma pockal a nechal sa predbehnut. Zaver: Som rad ze mam doam alfu a nie mondeo.
19.10, 31. 1. 2009, odpovědět