Ahoj chci se zeptat jak vám funguje ABS v zimě na sněhu? Zkoušel jsem na zasněženém povrchu prudce brzdit několikrát za sebou,zprvu ABS a brzdy pracují jak mají,ale po opakovaném sešlápnutí pedálu brzdy byl pedál naprosto nestlačitelný a účinek brzdění minimální. Nevím moc jak to vlastně funguje nebo nefunguje,jestli je to normááál případně kde může být závada. U jiných vozů s ABS které jsem řídil se mi to nestalo. Za případné rady a info předem díky.
22.40, 18. 12. 2007, odpovědětno ABS ti tohle nedela spis je v haji posilovac nebo stara brzdovka, moznosti je spousta
3.50, 19. 12. 2007, odpovědětje fakt, že mi to dělá něco podobnýho..taky zezačátku to brzdí, ale po pár zabržděních se pedál nedá skoro stlačit a skoro to nebrzdí
1.09, 21. 12. 2007, odpovědětna normalnom povrchu by si si nedovolil opakovane prudko brzdit pri beznej jazde )))
13.52, 21. 12. 2007, odpovědětto se na mě nezlobte, ale to, že pedál nedje skoro sešlápnout a auto skoro nebrzdí, tak to fakt není "normální činnost brzdového válce" nedělejte si srandu
9.18, 22. 12. 2007, odpověděta že je stará brzdovka je další taková peachovina, co?
9.19, 22. 12. 2007, odpovědětKapalinu jsem vyměnil a systém jsem odvzdušnil jel jsem to projet a dělá to pořád.Shválně jsem jel do bázoše jako že koupit auto jak jinak Alfu při zkušební jízdě jsem to několikrát,prudce,opakovaně zašláp a to samý,prodejce se málem posral no a co beztak z..d! Tak nevim....
17.10, 22. 12. 2007, odpovědětMožná je to tim ,že to je Alfa Romeo nemyslíš? Nevim,ale tohle je možný jenom u Alfy Romeo,Fiat,Lancia apod....
17.13, 22. 12. 2007, odpovědětJa by som to ovzdusnil este raz,pekne odznova,od poslednej,niekolkokrat. To co pises je cisty priznak zavzdusnenia. Nechcem sa hadat,ale na tvojom mieste pre pokoj v dusi to urob,vzduch moze byt aj na vrchu v trubke vychadzajucej z valca,cize to vie narobit divy.
9.24, 23. 12. 2007, odpovědětvíš, co je příznakem zavzdušnění brzdovýho systému? Že se ti pedál propadne, ne že nejde stlačit
8.33, 24. 12. 2007, odpovědětNeviem preco brzdis ABS-om 2 krat prudko po sebe.Ved bud chcem len pribrzdit,to stlacim jemne pedal,alebo chcem zabrzdit razne,tak stlacim pedal a nepustam ho.tebe sa zda ze pedal nejde stlacit,ale to uz ti ho pridviha ABS.Dviha ti pri pedal pri tom druhom prudkom zoslapnuti???
9.23, 24. 12. 2007, odpovědětTo Zipp: Bavime sa o vzduchu v trubkach od valca ku brzdicom,cize myslim ze nemas pravdu. Povedz mi akym sposobom by sa ti pedal prepadol? Kam? A kam by sa "stratila" tlacena kvapalina,ze by sa tak prepadol?
9.29, 24. 12. 2007, odpovědětTo Zipp: Nepochopili sme sa,sorry,uz mi svitlo ako si to myslel,pri prvom stlaceni hej,jasne. Som cez tie Vianoce nejaky nepozorny:))
16.39, 24. 12. 2007, odpovědětAhoj sviti mi abs neznate nejakej postup aby zhaslo a fungovalo dik
9.44, 25. 12. 2007, odpovědětTaky mi svitilo, v servisu chteli 30tisic za novou rid.jednotku ABS. Jsem se jim vysmal s tim ze budu radeji jezdit bez nej, pak jsem dotahl povolenou matku na baterce a je po problemu:-)
10.43, 25. 12. 2007, odpovědět