Zdravím všechny nadčence Alfa Romeo, mám menší problém s vrzáním horních ramen, nevíte kolik vychází kompletní vyměna? A při dojíždení na volnoběh s pribržďováním mí kolísají otáčky, když zastavím je to OK, tak nevím, díky za radu, 2.0 TS 98, Pavel
0.21, 21. 12. 2007, odpovědětkolisani na volnobeh pro dojizdeni .. s tim jsem mel proiblemy snad u vsech aut s MPI - dokonce i fungl novych ... zrejme tam bude vic cinitelu, kteri zasahuji do managementu vstriku ...
7.11, 21. 12. 2007, odpovědětAhojda, ramena jsem nechávala měnit přede týdnem. Horní stojí 1500Kč/ks a dolní 3500Kč/ks. Nechala jsem udělat všechny čtyři a vyšlo mě to i s prací v neautorizovaným servisu za 12 000Kč. Je to pálka, ale spěchala jsem na to a teď jsem sehnala levnější díly a montáž zvládne každej kdo do aut trochu dělá.
15.48, 23. 12. 2007, odpovědětNazdárek, já udělal horní rameno za 1400. dělal jsem ho sám, ale musel kvůli tomu rozebrat celou napravu, protože jsem to dělal poprvé. otáčky mi taky trochu lítají. S tím nic nenaděláš. Nebo naděláš, ale rozbij prasátko:-)
12.11, 3. 1. 2008, odpovědětČau,s těma otáčkama na volnoběh jsem to měl stejný,po vyčištění škrtící klapky to už nekolísá.Musíš ji ale vyčisťit pořádně tzn.vyndat a vyčisťit z obou stran.Pokud to nepomůže tak to vypadá na špatnej krokovej motorek volnoběhu.Novej stojí cca.5 tisíc,tak hodně štěstí ať to spraví to vyčistění.
20.32, 3. 1. 2008, odpovědětJá měnil loni na jaře za 1400 Kč/ks a už vržou zase a ještě 2x tolik. Prej mám koupit originály :-(
22.48, 5. 1. 2008, odpovědětkolisani otacek reknu jen to co tu rekl nekdo prede mnou vycistit klapku a kdyz to ti nepomuze tak pak jedine krokovy motorek...
13.41, 7. 1. 2008, odpovědět