Ahoj všichni,potřebuji poradit se svojí alfičkou 147,2,0 selespeed.Mám strašně velkou potřebu,přizdě do 2500 t/ot mi bere 16 L.To je asi špatně?Výkon není 100%,motor se rychle zahřeje do provozní teploty(cca 1 Km) Měl jsem utržený oba dva přední katalyzátory v obalech,byly otočené,tak jsem je vyndal,ale není to ono. Nevíte někdo co s tím. Dík,Tomas
20.32, 30. 12. 2007, odpovědětmotor se přehřívá? jaký má zvuk? cítíš z výfuku nespálený benzin? nejlépe diagnostika, zkus Tepixje
20.36, 30. 12. 2007, odpovědětAhoj,motor se nepřehřívá ale po 1 km je zahřátý na provozní teplotu.Diagnostiku jsem měl,lambdy 3ks vše O.K.Zvuk není tak ostrý ve vysokých otáčkách jako normálě.Zápach benzínu tam je,je to bohatý. Řekl bych,že to od spoda jede docela slušně a se zvyšujícíma otáčkama to vadne.Mělo by to být naopak.(celé výfukové potrubí je vyměněné komplet,nové rozvody. Je zvláštní ,že když jsem to koupil navarované a poté opravil,byla průměrná spotřeba 8,5L.(to bylo v paměti,ja takový průměr neviděl)Ty výměny jsem prováděl až po opravě teď.
20.28, 2. 1. 2008, odpovědětAhoj! Dotaz na NORU. Mám 156 Selespeed a potřeboval bych novou lambdu.Taky se chystám nechat udělat rozvody.Mechanik mi vyčíslil materiál za cirka 7300Kč(dvakrát řemen,tři kladky plus pumpu. Můžeš mi prosím poslat Tvou kalkulaci? Děkuji
22.10, 2. 1. 2008, odpovědětrozvody, pumpa,ploch. řemenu a lambáda 7900
22.26, 2. 1. 2008, odpovědětDíky za odpověd.Pakliže jsem pochopil-7900 za rozvody plus lambdu.V těch rozvodech jsou i tři kladky? Nejsem v tomto moc znalý,ale v diskuzích byla u 156 řeč o dvou kladkách.Byl jsem celkem překvapen,když mi mechanik řekl,že na seles přijdou tři.Ptám se na to,aby se vyměnilo vše,co má být vyměněno. Objednat mohu kde? Dík
22.41, 2. 1. 2008, odpovědět