Chci vás všechny upozornit na obchody pana Mikuly. Objednal si u mě kompletní budíky na AR 156 a dobírku si nevyzved. Takže místo podeje, jsem vyhodil 100kč za dobírku. Přesně jde o KAMILA MIKULU, LIDICKÁ 7A, JABLONEC NAD NISOU. Sakra když se tu lidi na něčem domluví, je alespoň slušnost objednávku stornovat!!!
2.55, 31. 12. 2007, odpovědětMyslím, že toto je dobrá věc, jak upozornit ostatní na neseriózní obchodní partnery. Řeším již delší dobu obdobný případ, tak jestli se mi to nepodaří v brzké době vyřešit, tak i já toto jméno dlužníka s plnou adresou a komentářem sem zveřejním.
13.47, 31. 12. 2007, odpovědětKolik by jsi chtěl za ty 3 budíky ze středového panelu?-jsou bílo zelené,nebo sportpacket?
14.01, 31. 12. 2007, odpovědětDoba, kdy si chlapi podali ruce a to, co se ujednlo platilo je už dávno pryč, je to sráč. Díky za upozornění .
15.39, 31. 12. 2007, odpovědětOtazkou je, jestli vubec dotycny neco obednal. Nic ve zlem, ale v dnesni dobe uz me nic neprekvapi. Jsou mezi nama bohuzel i taci, co se timhle jen bavi a nebo se takhle i za neco msti....
18.06, 31. 12. 2007, odpovědětObjednal si včechny budíky a pořád chtěl slevu 100,- když jsem mu tedy stovku zlevnil, chtěl další. Už samotné jednání bylo zvláštní.
16.12, 1. 1. 2008, odpovědětKdyž jednání bylo zvláštní tak jsi mu neměl nic posílat!!
7.29, 2. 1. 2008, odpovědětměl jsio mi poslat zadní tlumiče i s pružinama a nic mi nedorazilo. není to taky o tvém stylu jednání?
9.29, 2. 1. 2008, odpovědětNápodobně já jsem od tebe chtěl jednu prkotinu, psal si ze se domluvíme, od té doby nereagujesh na maily, takže bych si nejdřív být tebou zametl před vlastním prahem...
13.45, 2. 1. 2008, odpovědětoni se mi za poslední měsíc vrátili balíky 3. Takže odteď nehodlám posílat přes poštu. Pokud někdo něco chcete, tak si přijeďte vy a můžete si to odmontovat, čímž na místě uvodíte stav. A ne jako že někomu pošlu dobírku a on jí chce vrátit, protože má 14 denní právo balík vrátit.
15.26, 2. 1. 2008, odpovědětposílal jsem spoustě lidí něco z aut na dobírku, ale tvé neseriozní chovaní je tvou vizitkou.pokud se domluvíš na něčem, tak je slušnost alespoň napsat. a abych jezdil 300 km, když se to dá poslat za 150 Kč tak to neřeším. to budeš t y věci prodávat ještě na cyryla a metoděje.)
16.11, 2. 1. 2008, odpovědět